Witold Kepinski - 21 september 2017

LINKIT Consortium wint aanbesteding Ministerie van Buitenlandse Zaken

LINKIT, de kennisgedreven IT-sourcingsonderneming, is met het samenwerkingsverband van IT-specialisten geselecteerd als leverancier voor de flexibele IT inhuur door het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Met de gunning van de raamovereenkomst voor flexibele IT inhuur bij het Ministerie van Buitenlandse zaken kenmerkt het LINKIT consortium zich wederom als een succesvol samenwerkingsverband van IT-specialisten. De raamovereenkomst heeft looptijd twee jaar met twee keer een optie tot één jaar verlenging. De geraamde waarde is 11 miljoen per jaar.

Het samenwerkingsverband bestaat uit verschillende specialisten. LINKIT is hoofdaannemer en adviseert in systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken. DiVetro is expert in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken en projectmanagement. Bartosz is verantwoordelijk voor het testen en testmanagement en Motion10 is specialist in portaal- en integratietechnologie (BizTalk/SharePoint). PBLQ adviseert in verandervraagstukken in de informatiesamenleving en IN2IT is een coöperatie van bedrijven die medewerkers met autisme een kans biedt op de IT-arbeidsmarkt.

Eric Holierhoek (foto), commercieel directeur bij LINKIT: “We hebben inmiddels een sterke positie veroverd binnen de Rijksoverheid. Onze samenwerkingsvorm is inmiddels een bewezen concept. We doen dit al ruim 8 jaar met veel succes.”

Maarten Piepers, partner bij Bartosz ICT: “Bartosz is grensverleggend specialist in testen en testmanagement. Elke dag brengen we mensen, bedrijven en softwaresystemen verder. Vanuit een onbegrensde drive, kennis van het vak en een voorliefde voor het toevoegen van waarde. Voor ons is ICT-dienstverlening een ambacht. Mensenwerk in het digitale tijdperk. Met trots werken we vanuit ons consortium van specialisten samen met bedrijven die dezelfde passie voor vakmanschap koesteren”.

Patrick Rikken en Niek Rooks, partners bij Divetro, ziet het winnen van deze aanbesteding als erkenning van de werking van netwerkorganisaties. Als kleine specialistische partij is er normaalgesproken weinig kans om dergelijke opdrachten te winnen. Door bundeling van kracht van experts blijkt dat dit keer op keer mogelijk. Onze aantrekkingskracht op andere experts in de markt die we via communities aan ons binden, garandeert de Rijksoverheid bovendien dat we vrijwel altijd kunnen leveren”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!