Redactie - 22 september 2017

Jabra breidt Evolve reeks uit met UC enabled draadloze oordopjes

Jabra breidt Evolve reeks uit met UC enabled draadloze oordopjes image

Jabra, speler professionele communicatie- en audio oplossingen, breidt zijn Evolve reeks uit met de Jabra Evolve 75e – voor de eerste keer wordt deze reeks uitgebreidt met oordopjes design. Er zijn al ruim 2,5 miljoen units uit de Evolve serie verkocht.

Sinds de lancering in 2014 is de Evolve serie ontworpen om gefocust en zonder afleidingen te kunnen werken. Jabra geeft aan dat de grootste blokkades van de productiviteit van kantoormedewerkers bestaan uit omgevingsgeluid en onderbrekingen. Onderzoek wijst uit de neeste kantoormedewerkers aangeven dat hun persoonlijke productiviteit wordt beinvloed door omgevingsgeluid, aldus Jabra.

Daarom was de Deense geluidsexpert de eerste die Active Noise Cancelling (ANC) en busylight naar de kantooromgeving heeft gebracht.  De Evolve 75e brengt een herkenbaar consumenten ontwerp naar de professionele omgeving en herbergt nog steeds alle kenmerken van de Evolve serie – draadloze vrijheid, geweldig geluid, compatibiliteit met UC, ANC en de busylight.

De oordopjes formfactor is volgens Jabra een business tool voor geluid en vrijheid wat het mogelijk maakt om samenwerking, concentratie en productiviteit te behouden in drukke open kantooromgevingen, zonder de behoefte voor specifieke stilteruimtes.

Mogelijk maken van focus en werken zonder afleiding

Bluetooth stereo oordopjes is een van de snelst groeiende consumentenelektronica categorieen, aldus Jabra. Medewerkers zoeken naar een oplossing die focus en afleidingsvrij werken bevorderen en zoeken een draagstijl die zowel prive als zakelijk gebruikt kan worden. Zoals nu bekend gebruiken 3 op de 10 (31%) van de business professionals oordopjes in hun werkomgeving

De Evolve 75e is volgens Jabra ontworpen om te voldoen aan deze ontwikkeling waarbij gebruik wordt gemaakt van Jabra’s unieke microfoon expertise waarbij professionele gesprekskwaliteit wordt behouden. De om de nek draagstijl biedt mobiliteit en flexibiliteit – dit verbetert samenwerking in kantoor en geeft flexibiliteit voor zij die binnen en buiten kantoor hun gesprekken doen.

Met de standaard Jabra Evolve UC certificeringen beschikbaarheid bij de lancering, de oordopjes zorgen voor een hoge kwaliteit van conference calls drijft dit de UC adoptie naadloos door intuitief het gat tussen mobiele telefoon en computer te dichten.

Deze aankondiging volgt op de succesvolle lancering van de Evolve 75 eerder dit jaar. Nu verzekert Jabra gebruikers van een echte keuze voor zij die zoeken naar dezelfde kenmerken en kwaliteit in oordopjes vorm, daarom is dit product de Evolve 75e genoemd.

Ontdek meer over de Jabra Evolve 75 op: www.jabra.com/evolve75e  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!