Witold Kepinski - 22 september 2017

VodafoneZiggo tekent contract GT Vaste Communicatie met VNG

VodafoneZiggo heeft het contract GT Vaste Communicatie met de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) ondertekend. Vanaf 2018 zullen zo’n 200 gemeenten diensten voor vaste data, vaste spraak en internet gaan afnemen onder het nieuwe contract. Het contract loopt voor een periode van 5 tot maximaal 11 jaar.

John van Vianen, directeur zakelijke markt bij VodafoneZiggo: ‘We zijn heel trots dat wij de gekozen partij zijn om deze diensten te leveren, hiermee helpen we Nederlandse gemeenten aan een ‘next generation network’. Met deze overeenkomst laten we ook meteen de strategische waarde zien van de joint venture, aangezien de krachten van zowel Vodafone als Ziggo hier echt samen komen.’

Voor het nieuwe bedrijf is dit niet de eerste grote aanbesteding dit jaar. Zo wonnen Vodafone en Ziggo al meerdere opdrachten waaronder de aanbesteding voor het leveren van mobiele communicatiediensten (IWR2017 Mobiele Communicatiediensten) en de aanbesteding voor servicenummers (IWR2017 Inbound) uit het IWR2017 programma van de Rijksoverheid.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!