Redactie - 22 september 2017

Tortus ICT, Fencer en Pure Factory verder als Xiphos

Tortus ICT, Fencer en Pure Factory verder als Xiphos image

Tortus ICT, Fencer en Pure Factory gaan hun huidige samenwerking verstevigen. Per 1 oktober 2017 gaan de drie organisaties verder onder de nieuwe naam: Xiphos.  Het verstevigen van de marktpositie en het bieden van een breder pallet van IT gerelateerde diensten zijn de reden van de samenvoeging én dat er een duidelijk ‘match’ is, aldus de dtie partners. Na een lange verloving is de kogel nu door de kerk. Ze gaan een langdurige verbintenis aan.

Tortus ICT, Fencer en Pure Factory zijn sinds juli 2015 gefuseerd. Afgelopen jaren heeft ieder onder haar eigen naam in de markt geopereerd. Tortus ICT op het gebied van Projectdetachering, Interim Management en Werving & Selectie. Fencer op het gebied van Managed Services, Consul-tancy, Service Management & Projecten. Pure Factory als opleider voor IT-, proces en vaardigheidstrainingen.  De tijd is nu rijp voor de bundeling van alle krachten en kennis die ze in huis hebben. “Door de drie organisaties samen te voegen creëren we een innovatieve, door kwaliteit gedreven IT dienstverlener die een breed pallet van diensten biedt”, aldus mededirecteur Frank Konijnenbelt.

Grieks Zwaard

Xiphos staat voor een Oudgrieks zwaard met een bijzondere kracht. Het gaat de strijd aan, maar biedt ook bescherming. Het is doeltreffend en scherp, gaat geen uitdaging uit de weg en toont lef als het nodig is. Xiphos wil binnen de IT-sector een nieuwe weg inslaan en gaat IT-afdelingen van de klanten concrete en meetbare waarde toevoegen die bijdragen aan verbetering van de organisatie. “Door de opdrachtgevers betrokkenheid te tonen, ons vergaand te verdiepen in de ander en altijd een stap extra te willen zetten. Daarbij zijn vakinhoudelijke kennis en goede communicatieve en persoonlijke vaardigheden van de Xiphos-medewerkers een belangrijke pijler”, aldus mede-directeur Jos Beeloo.

Hilversum

XIPHOS is gevestigd in Hilversum en opereert met 120 medewerkers vanuit zelfsturende teams. Het bedrijf verzorgt invulling van tijdelijke expertise, diensten en adviezen binnen IT Infrastruc-tuur. Om de klant nog beter te bedienen onderscheidt het bedrijf vier business units; Xiphos Ser-vices, Xiphos Staffing, Xiphos Consultancy en Xiphos Academy. De directie bestaat uit: Terry van Schaick, Jos Beeloo, Frank Konijnenbelt en Gerard Wouters.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!