Witold Kepinski - 22 september 2017

De twintigste editie van Dutch IT-channel Magazine is alweer uit!

De twintigste editie van Dutch IT-channel Magazine is alweer uit! image

De twintigste editie van Dutch IT-channel Magazine is alweer uit! Dutch IT-channel viert dit najaar zijn eerste lustrum en we willen u dan ook in de eerste plaats hartelijk danken voor uw aanhoudende interesse in Dutch IT-channel. We zijn dit platform vol enthousiasme in 2012 gestart, mede op verzoek van veel partijen uit de Nederlandse IT-business. Vandaag de dag zijn we een krachtig informatie- en business platform, waar we channel partners bij elkaar brengen via onze website, magazine, events en social media kanalen.

We hebben de afgelopen tijd weer interessante mensen gesproken en zeer veel events bezocht. Zo sprak redactielid Hans Steeman met Steve Wozniak, die samen met Steve Jobs en Ronald Wayne het fundament legde voor de inmiddels financieel hoogst gewaardeerde onderneming ter wereld: Apple Inc. In het Dutch IT-channel magazine leest u hoe Wozniak tegen de IT-business aankijkt.

Onderzoek

In deze editie van Dutch IT-channel vindt u ook het resultaat van het onderzoek van Computer Profile welke bedrijven relevant zijn in de Nederlandse networking en storage business. Verder spraken we met verschillende partijen over kansen voor channel partners met betrekking tot cloud, datacenters, beheer, infrastructuur, security, distributie, digitale transformatie, data archiving & availability, mobility, workplace en andere interessante groeimarkten.

Abonneer hier op ons gratis Magazine!

Dutch IT-channel Awards

Een belangrijk event waar we mensen samenbrengen en de gelegenheid bieden tot netwerken zijn de Dutch IT-channel Awards (www.dutchitawards.nl). Het event wordt op donderdagavond 18 januari 2018 gehouden in Studio21 in het mediapark van Hilversum. Op deze derde editie worden door tv-presentatrice Anita Witzier, tevens ambassadeur van Hulphond Nederland, maar liefst twintig Dutch IT-channel Awards uitgereikt. Stichting Hulphond helpt mensen met een fysieke of geestelijke zorgvraag door de inzet van een hulphond. We vestigen de komende maanden aandacht op Hulphond Nederland en hopen tijdens de feestelijke award avond een flinke cheque aan de stichting uit te kunnen reiken.

U kunt vanaf nu nomineren op www.dutchitawards.nl.

Witold Kepinski, Hoofdredacteur Dutch IT-channel

Abonneer hier op de gratis Dutch IT-Channel Magazine

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!