KPMG en ServiceNow gaan strategische samenwerking aan
22-09-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

KPMG en ServiceNow gaan strategische samenwerking aan

KPMG breidt zijn wereldwijde strategische samenwerking met ServiceNow in Nederland uit. De bedrijven willen gezamenlijk intelligente bedrijfs- en automatiseringsoplossingen op de Nederlandse markt brengen.

De samenwerking concentreert zich op het automatiseren en integreren van niet-geconsolideerde processen binnen bedrijven die een efficiëntere manier van werken nastreven. Hierdoor zal bij hun activiteiten een scherpere focus op de waardeketen ontstaan, met name bij complexe processen die bij veel grote wereldwijde organisaties voorkomen.

Voorkeursleverancier

De alliantie betekent voor de Nederlandse markt dat KPMG zijn brede marktervaring en domeinspecifieke kennis gaat delen met ServiceNow. Daarbij zal KPMG ServiceNow positioneren als voorkeursleverancier voor diensten zoals:

  • IT Service Management (ITSM)
  • IT Operations Management (ITOM)
  • Global Business Systems (GBS)
  • Security Operations (SecOps)
  • Governance Risk & Compliance (GRC)

ServiceNow stelt haar technologie beschikbaar en positioneert KPMG als één van haar wereldwijde strategische partners voor elke klant of prospect die behoefte heeft aan transformatiediensten. Wat betreft GRC en Security Operations gaan KPMG en ServiceNow klanten helpen hun cyberbestendigheid en houding ten aanzien van risico’s te verbeteren. De samenwerking stelt klanten in staat om business risico’s te verminderen, om onduidelijke kosten te identificeren en te verlagen. Daarnaast combineren de bedrijven de technologie van ServiceNow en de transformatiediensten van KPMG.

Terug naar nieuws overzicht
Security