Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
23-09-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel Cup 2017 in beeld (video)

Op woensdag 20 september vond de vijfde editie plaats van de Dutch IT-channel Cup op Golfbaan het Rijk van Nunspeet. Bijna twintig teams uit de Nederlandse IT Business hadden zich ingeschreven om mee te doen aan het jaarlijkse golfevenement dat plaatsvond onder perfecte weersomstandigheden en een aangename sfeer. Tijdens de vijfde editie van de Dutch IT-channel Golf Cup streden de flights van diverse kanaalpartners over achttien holes om de prijzen. Bekijk het video verslag met onder andere Rob de Kleijnen (directie Dutch IT-channel) en golfdeelnemers en winaars zoals Michel van Teijlingen (Comparex), Ralph van Lysebeth (Awingu) en Sander Blom (Comparex).

RESET!

In de ochtend was er traditioneel een contentsessie, verzorgd door ondernemer en veelgevraagd spreker Erik Jan Koedijk. Hij is auteur van het boek RESET! waarbij hij in negen stappen uitlegt hoe je je organisatie in beweging kunt krijgen. Volgens de digitaal strateeg, workshopleider en managementadviseur moet bij veel organisaties een knop om. De communicatie en de samenwerking kunnen beter vindt Koedijk. Hij wil dat mensen meer met elkaar in dialoog gaan. De juiste inzet van ICT is daarbij onontbeerlijk, vindt de voormalig medewerker van onder andere Nokia.

Daarna begon de golfwedstrijd en er was ook een leuke clinic voor beginnende spelers. Tijdens het golfen werden de deelnemers voorzien van gekoelde dranken en spijzen.

Dutch IT-channel Awards

Dag werd afgerond met een prijsuitreiking, netwerkborrel en een BBQ. Het volgende grote evenement van Dutch IT-channel is het Dutch IT-channel Nieuwjaarsgala dat op 18 januari 2018 plaatsvindt in Studio21 in Hilversum. De nominaties voor de awards lopen tot 5 oktober waarvoor iedereen in het kanaal zich kan inschrijven. Ook zijn er nog een aantal tafels beschikbaar voor het grootste IT Business netwerkevent van Nederland.

Foto's

Bekijk alle foto's van het evenement op de Facebook pagina van Dutch IT-channel

Terug naar video overzicht