Witold Kepinski - 25 september 2017

Cisco Intersight vereenvoudigt UCS en HyperFlex beheer

Cisco Intersight vereenvoudigt UCS en HyperFlex beheer image

Cisco introduceert Intersight, een SaaS-tool die het systeem beheer vereenvoudigt van Cisco UCS server en HyperFlex hyperconverged oplossingen. Cisco Intersight biedt als het ware datacenter management software als een cloud service.

Cisco Intersight biedt klanten een cloud-gebaseerde beheeroplossing om zowel UCS als HyperFlex, het hyperconvergeerde infrastructuuraanbod van de onderneming, te beheren tegen lagere kosten.

Cloud

Met Intersight is het niet langer nodig om Cisco's datacentersoftware afzonderlijk te installeren, te bewaken en te controleren. In plaats daarvan biedt een cloud-gebaseerde dashboard een overzicht voor het bewaken en beheren van alle technische aspecten van datacenter taken. De software wordt geleverd als een geïntegreerd SaaS-pakken.

Virtualisatie

Cisco Intersight speelt in op de komst van virtualisatie, containers, microservices en dergelijke. Cisco doet hierbij AI en machine learning in de mix waarbij Intersight gegevens analyseert die het verzamelt van de IT-omgeving.

Gebruikers van UCS en HyperFlex vinden ook verbeteringen in de interface. Om te beginnen is de rolgebaseerde toegang van USC uitgebreid, met inbegrip van een rolgebaseerde machtiging voor DevOps-teams. De gebruiksgemak is ook verbeterd.

Lees meer op deze link.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!