Witold Kepinski - 25 september 2017

SonicWall groeit en tekent 5000 nieuwe partners op

SonicWall groeit en tekent 5000 nieuwe partners op image

IT-netwerkbeveiligingsspecialist SonicWall meldt zijn financiële en operationele doelen in het eerste jaar als zelfstandig bedrijf te hebben overtroffen. Dat werd mede veroorzaakt doordat meer partners de security oplossingen van SonicWall verkochten zo meldt Bill Conner (foto) President en CEO van SonicWall.

Meer dan 18.000 partners, waaronder 5.000 nieuwe resellers, zijn geregistreerd in het SonicWall SecureFirst affiliate programma. In maart introduceerde de aanbieder SonicWall University, een web-based on-demand leerplatform dat informatie en analyse van SonicWall Capture Labs en beveiligingsonderzoekers verstrekt. De trainingen en certificaties die hier worden aangeboden, werden goed ontvangen door de partners. Sinds augustus is het aantal trainingsuren meer dan verdubbeld met meer dan 25.000 in vergelijking met de eerste twee kwartalen.

Security

SonicWall werkt sinds november 2016 geheel onafhankelijk van moederbedrijf Dell. De financiële beleggers Francisco Partners en Elliott Management hebben het software security onderdeel van Dell overgenomen.

Recent werd nog de SonicWall Partner-Enabled Security Services Program uitgerold die bestemd is voor resellers, integrators, managed security service providers en security consultants.

Cloud

SonicWall lanceerde onlangs nieuwe firewall OS, firewall platform, Wave 2 access points, mobile access OS en cloud analytics applicaties.

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!