Witold Kepinski - 25 september 2017

Sophos Global Channel Program helpt partners met cloud business

Sophos, speler op het gebied van netwerk- en eindpuntbeveiliging , heeft bekendgemaakt dat het haar partnerprogramma heeft uitgebreid met trainingen, certificeringen en financiële prikkels voor channel partners die klanten hebben die gebruik maken of migreren naar de publieke cloud. Dit meldt  Kendra Krause, vice-president van het wereldwijde kanaal Sophos.

Sophos is een van de eerste beveiligingsleveranciers die een programma opzet dat specifiek is ontworpen om partners te helpen om deze groei van de omzetgroei te pakken en de aankoop van haar producten op de Azure of Amazon Web Services (AWS) marktgebieden kanaalvriendelijk maken. Volgens onderzoeksbureau Gartner groeit de wereldwijde publieke cloud services markt in 2017 met 18 procent en zal naar verwachting een omzet van 383,3 miljard dollar bereiken in 2020.

Sophos kondigde ook Sophos Server Protection aan die nu beschikbaar is voor Microsoft Azure. Bij gebruik met Sophos XG Firewall op Azure , zal Sophos met Synchronized Security technologie de beveiliging tegen cyberbedreigingen coördineren, waaronder rond Virtual Machines (VMs) die in Azure draaien.

Sophos toont zijn portfolio van beveiligingsproducten voor Azure, evenals ook hoe partners Cloud Security Providers kunnen worden, tijdens de Microsoft Ignite conferentie vanaf 25-29 september, stand # 1836.

Voor meer informatie over het programma Sophos Cloud Security Provider kunnen partners naar www.sophos.com/csp .

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!