Copaco distributeur van Panasonic documentscanners

25-09-2017 | door: Redactie

Copaco distributeur van Panasonic documentscanners

Panasonic Business heeft haar samenwerking met Copaco verder uitgebreid. Met dit nieuwe samenwerkingscontract mag Copaco ook het assortiment Panasonic documentscanners aan haar portfolio toevoegen en een referentiepartner worden op het gebied van documentbeheer.

“We zijn verheugd om het contract met één van de belangrijkste IT-distributeurs in de Benelux verder uit te breiden. Copaco is al distributeur voor ons Toughbook portfolio en dit contract zorgt voor een nieuwe fase in onze samenwerking. We zijn ervan overtuigd dat dit partnership een positieve invloed zal hebben op de Benelux markt voor documentbeheer,” legt Carlos Osuna, Marketing Manager bij Panasonic Communication Solutions verder uit.

Copaco heeft een sterke reputatie en lange ervaring op de markt van documentbeheer. Met het opnemen van Panasonic in het al bestaande assortiment van documentscanners is het aanbod nog uitgebreider.

Marcel Donders (foto), Business Director: “Het assortiment van Panasonic richt zich op de professionele omgeving en biedt unieke producten die hoge prestaties leveren voor een goede prijs. De service die Panasonic aanbiedt voor én na aanschaf is een andere reden om dit contract te tekenen. Ons doel is om als referentie te worden gezien als distributeur in de markt van documentbeheer.”

Scanners voor particulieren en bedrijven op de markt

De documentenscanners van Panasonic welke beschikken over een hoge scansnelheid en een automatische documentenlader (ADF) of een flatbed voor verschillende formaten en kleuren, verzekert een scanoplossing die het mogelijk maakt om tegemoet te komen aan alle vereisten in de wereld van documentbeheer, alduis Donders.

Panasonic heeft daarnaast ook scanners die paginagroottes tot A3 kunnen scannen. Deze grotere modellen zijn gemaakt om tot 100.000 pagina’s per dag te scannen.

Panasonic’s technische ervaring op het gebied van beeldvorming zorgt voor heldere afbeeldingen. De grotere modellen bieden een beeldverwerking op hoge snelheid en alle vereisten die nodig zijn om correct te scannen op kantoor, aldus Donders.

Terug naar nieuws overzicht