Witold Kepinski - 25 september 2017

DSE Automatisering neemt ITQ Celerior over

DSE Automatisering neemt ITQ Celerior over image

DSE Automatisering uit Beverwijk heeft ITQ Celerior overgenomen. Deze software development afdeling van ITQ is verantwoordelijk voor het innovatieve product Provisior. Provisior is een Self Service Portal voor het aanvragen en het volledig geautomatiseerd uitrollen van ICT-diensten voor medewerkers bij grote organisaties.

Met de overname wil DSE Automatisering haar positie binnen de markt van softwareontwikkeling voor middelgrote- en grote bedrijven verder versterken. Provisior is een Self Service Portal voor ICT diensten voor medewerkers bij grote organisaties. Met Provisior kan het ICT beheer veel efficiënter en goedkoper georganiseerd worden.

Klanten

De klantenkring bestaat uit verzekeraars, luchtvaartmaatschappijen, ministeries, gemeenten, grote bouwbedrijven en ingenieursbureaus, auto-importeurs, zorginstellingen maar ook grote ICT partners die Provisior weer inzetten t.b.v. hun klanten.

Doorontwikkeling

Cees Duivenvoorde, eigenaar en oprichter van DSE Automatisering uit Beverwijk, is verheugd met de overname: “DSE is sterk gegroeid door slimme, complexe en innovatieve software-oplossingen. Doorontwikkeling en het verder in de markt zetten van Provisior past perfect bij onze organisatie en ambities voor de toekomst. Provisior is op dit moment al de meest geavanceerde ICT User Provisioning op de Nederlandse markt. De bedoeling is dat deze leidende positie verder wordt uitgebouwd.”

Volgend niveau

Francisco Perez van der Oord (foto) is eigenaar en oprichter van ITQ. De verkoop is volgens hem een welbewuste keuze. “Door de sterke groei van Provisior was voor ons de tijd aangebroken om strategische keuzes binnen ons bedrijf te maken. ITQ heeft zich volledig gefocust op haar VMware propositie en transformatiediensten en ziet in de overdracht van Provisior aan DSE een unieke kans om het product naar het volgende niveau te brengen. Zelf zal ik nog enkele jaren actief blijven als commissaris. Ik ben ervan overtuigd dat dit de juiste stap is voor onze partners en klanten om continue innovatie en support te garanderen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!