Redactie - 27 september 2017

SaasNow levert SAS Viya aan in de cloud

SaasNow levert SAS Viya aan in de cloud image

SaasNow, leverancier van de gelijknamige self service portal voor BI & business analytics software, levert het productportfolio van SAS Viya aan via een schaalbaar self-service portal. SaasNow biedt de laatste toevoegingen aan het SAS Platform aan via het uitgebreide partnerkanaal. Naast SAS Visual Analytics en SAS Visual Statistics levert ook SaasNow ook alle andere producten uit het portfolio van SAS, zoals SAS Econometrics, SAS Optimization en SAS Visual Forecasting.

Door de service van SaasNow kunnen organisaties, die experimenten en innoveren met analytics, zo beweert het bedrijf. De portabiliteit en schaalbaarheid van de oplossingen van SAS is aantrekkelijk voor bedrijven die flexibel willen blijven opereren met het oog op toekomstige groei en veranderende markten. “SAS Viya is gebouwd met de cloud in gedachten, dat maakt het voor ons niet meer dan logisch om dit ook via de cloud-infrastructuur van SaasNow te leveren”, zegt Gerben van Leeuwen (foto), algemeen directeur van SaasNow. “Organisaties kunnen nu profiteren van een aantal interessante voordelen, zoals directe database connections en side-to-side VPN-mogelijkheden waardoor het gemakkelijker wordt om data van en naar de hosted omgeving te verplaatsen. De flexibele opzet van de cloud-architectuur biedt ons de mogelijkheid om in de toekomst meer diensten toe te voegen en zo aan de vraag vanuit onze klanten te kunnen voldoen. Er zijn al meerdere klanten die SAS Viya naar alle tevredenheid gebruiken vanuit de SaasNow-omgeving.”

Rob Spee, Director Global Channels bij SAS voegt toe. “Gezamenlijk helpen we onze klanten om op een eenvoudige en efficiënte manier het optimale uit hun data te halen met analytics en BI. Wij zijn erg verheugd dat SaasNow wereldwijd onze SAS Viya producten ook via een cloud-infrastructuur aan kan bieden”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!