Dynatrace beschikbaar op SAP Cloud Platform via SAP PartnerEdge Program

28-09-2017 | door: Witold Kepinski

Dynatrace beschikbaar op SAP Cloud Platform via SAP PartnerEdge Program

Dynatrace neemt deel aan het SAP PartnerEdge Program en annonceert tijdens SAP TechEd de beschikbaarheid van Dynatrace's oplossing voor performancemanagement in het SAP App Center. Daardoor krijgen zowel klanten als partners van SAP toegang tot een intuïtief te gebruiken AI-gebaseerde oplossing voor het volledig geautomatiseerd monitoren van de performance van de Cloud Foundry stack op het SAP Cloud Platform.

Het SAP Cloud Platform is een flexibel Platform-as-a-Service (PaaS) voor digitale transformatie. Met uitgebreide services voor applicatieontwikkeling en functionaliteit die organisaties in staat stelt informatie uit allerlei bronnen te verzamelen, te managen en te analyseren. Voor het ontwikkelen van nieuwe innovatieve scenario's die bedrijfsprocessen verbeteren. Dynatrace komt tevens voor klanten en partners onder een speciale licentie op het SAP App Center beschikbaar, voor het monitoren van workloads op het SAP Cloud Platform via Cloud Foundry build packs.

SAP PartnerEdge programma

Als deelnemer aan het SAP PartnerEdge programma mag Dynatrace software-applicaties ontwikkelen en op de markt brengen die draaien op de technische platformen van SAP. Dit complete programma biedt alle benodigde tools en technische ondersteuning voor het snel en kosteneffectief ontwikkelen van hoge kwaliteit disruptieve applicaties voor specifieke bedrijfsbehoeften. Dynatrace krijgt via één platform op basis van een wereldwijd contract toegang tot alle relevante SAP-technologie, waaronder het bundelen van SAP Cloud Platform licenties met partnerapplicaties.

Terug naar nieuws overzicht
Software