Witold Kepinski - 30 september 2017

Scale Computing sluit hyperconverged infrastructure pact met Google Cloud

Scale Computing sluit hyperconverged infrastructure pact met Google Cloud image

Scale Computing, aanbieder van hyperconverged oplossingen op het gebied van opslag, servers en virtualisatie, sluit een partnership met Google. De samenwerking is gericht op het vergemakkelijken van het verplaatsen van bedrijfsapplicatie workloads tussen de interne infrastructuur en de cloud. Scale Computing heeft daarvoor speciaal Cloud Unity ontwikkeld die de hyperconvergeerde infrastructuur van Scale Computing combineert met het Google Cloud Platform.

Cloud Unity stelt bedrijven in staat om tegelijkertijd gebruik te maken van bronnen in de cloud en on-premise, en het maakt het mogelijk om in de applicaties in de cloud te draaien via virtuele machine-instances van de HC3 Scale Computing toepassing. Door het nieuwe partnership worden Google resources in het HC3-cluster opgenomen, maar lijken alsof ze op het bedrijfsnetwerk zijn, aldus ceo Jeff Ready. De HC3 van Scale Computing heeft ingebouwde software-gedefinieerde netwerken (SDN) om recovery bij een ramp te vereenvoudigen.

NVMe flash Storage

Omdat de HC3-apparaten hoogwaardige NVMe-flashopslag kunnen bevatten, samen met een naadloze integratie met de Google Cloud, krijgen bedrijven een echte hybride omgeving waar workloads kunnen worden uitgevoerd in on-premise en in de Google Cloud.

Scale Computing meldde eerder dat zijn hyperconverged virtual machine met NVM express (NVMe) een hoge IO performance levert. NVMe (Non Volatile Memory Express) biedt technologie voor een schaalbare host controller interface voor hardware die gebruikt maakt van non-volatile memory storage. Scale biedt via partners de HC1000, HC2000, HC4000 en HC5000 series hyperconverged infrastructuur appliances (HCIA) met zijn HyperCore operating system en de SCRIBE software storage engine.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!