Portland introduceert de MSP Hype Cycle

29-09-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Portland introduceert de MSP Hype Cycle

Op basis van de research van Gartner ontwikkelde Portland een tool voor Managed Service Providers om opkomende technologieën te monitoren. Als Managed Service Provider hoef je je vandaag de dag niet te vervelen. Naast de dagelijkse werkzaamheden komen er -in rap tempo- allerlei nieuwe technologieën op je af.  Moet je daar wat mee of niet? Of misschien nog belangrijker: wanneer moet je er wat mee?

1750+ mogelijkheden

IT-researchhuis en -consultant Gartner volgde per september vorig jaar ruim 1750 opkomende technologieën.  Inderdaad, ruim zeventienhonderdvijftig technologieën die waarschijnlijk van invloed gaan zijn binnen het IT-domein.

Hoe zie je door zoveel bomen het bos nog? Hoe bepaal jij als MSP op welke van deze technologieën je gaat inzetten en welke je -voorlopig- links laat liggen?

Strategische tool

Software distributeur Portland Europe helpt graag om een antwoord op die vragen te vinden. Op basis van Portland’s jarenlange ervaring  en Gartner’s uitstekende research selecteerde Portland de relevante technologieën voor de MSP.

Het resultaat: de MSP Hype Cycle. Een overzicht van de belangrijkste opkomende technologieën binnen het MSP-domein. Vergezeld van een inschatting van wanneer ze gemeengoed gaan worden, hoe groot de impact ervan is op jouw business en of ze momenteel over- of underhyped zijn.

De MSP Hype Cycle kan daarmee goed ingezet worden als tool voor het optimaliseren van je bedrijfsstrategie of het invullen van je IT-dienstenportfolio.

Whitepaper

Voor meer informatie over de MSP Hype Cycle en gratis whitepaper kun je terecht op: https://www.portland.eu/nl/hypecycle. 

portland-hype-cycle.jpg

Terug naar nieuws overzicht
Software