Portland biedt ThreadStone Cyber Security

02-10-2017 | door: Redactie

Portland biedt ThreadStone Cyber Security

Portland en het Nederlandse ThreadStone Cyber Security kondigen een samenwerkingsovereenkomst aan die Portland in staat stelt ThreadScan aan te bieden aan Managed Service Providers (MSP’s) in de Benelux.

Maandelijks worden er zo'n 500 nieuwe kwetsbaarheden gevonden die cybercriminelen kunnen gebruiken om op systemen in te breken. Inzicht in kwetsbaarheden op systemen is essentieel, maar ontbreekt bij veel bedrijven. ThreadStone heeft zich toegelegd op het inzichtelijk maken van deze kwetsbaarheden, inclusief rapportage van de oplossingsrichtingen. Met ThreadScan worden periodiek scans gemaakt naar bedreigingen binnen het IT-netwerk van een onderneming. De kwetsbaarheden die hiermee worden gevonden, kunnen vervolgens ‘gemanaged’ en opgelost worden door de MSP.

MKB en GDPR

ThreadStone wordt geleverd vanuit de Europese Cloud en is eenvoudig te gebruiken en onderhouden. De oplossing is goed betaalbaar voor het Midden en Kleinbedrijf doordat het geen dure hardware, software, opleiding- of installatiekosten vereist en volledig geautomatiseerd is.

“Onze nieuwe samenwerking met Portland Europe zorgt ervoor dat we beter in staat zijn om MSP’s in Nederland, België en Luxemburg te bedienen,” zegt René van Etten, directeur van ThreadStone Cyber Security. “Portland's commitment aan IT dienstverleners in de Benelux, en hun inzicht in en kennis over de MSP-markt in de regio, zorgen ervoor dat partners die kiezen voor de oplossingen van ThreadStone kunnen rekenen op goede ondersteuning en service op lokaal niveau. We zijn meer dan enthousiast om met het Portland team aan de slag te gaan en kijken uit naar onze samenwerking."

Security

George van Brugge (foto), CEO van Portland Europe, is van mening dat de oplossingen van ThreadStone perfect aansluiten op het portfolio van Portland. “Trots zijn wij op de samenwerking met deze innovatieve Nederlandse vendor. Samen gaan wij ons inspannen om het MKB veiliger te maken. Threadstone is ook een belangrijk onderdeel voor onze onlangs geannonceerde GDPR bundel. Het doel van deze bundel is om MSP's te helpen aan te kunnen tonen dat zij voldoende maatregelen hebben getroffen om de privacy gegevens te beveiligen. Al met al een zeer waardevolle uitbreiding op ons op MSP’s gerichte portfolio.”

ThreadScan is vanaf nu beschikbaar via Portland Europe. Bezoek de Portland website voor meer informatie over ThreadStone en ThreadScan.

Terug naar nieuws overzicht
Security