Witold Kepinski - 02 oktober 2017

Koning & Hartmann biedt WiFi as a Service via partnerprogramma

Koning & Hartmann biedt sinds kort WiFi as a Service via een nieuw partnerprogramma. Dankzij een gloednieuw partnerprogramma kunnen voortaan ook businesspartners van deze kennis profiteren. Vanaf nu kunnen zij de unieke ‘Wifi Solution as a Service (WaaS)’ oplossing van Koning & Hartman aanbieden aan hun klanten. 

Met Wifi as a Service (WaaS) maken bedrijven gebruik van een draadloos netwerk voor een minimale vergoeding per maand, zonder investering vooraf. Het beheer en onderhoud is de verantwoordelijkheid van de aanbieder. “Dat past bij de snelle veranderingen in de IT”, vertelt Pricillia Wouters, Partner Manager van Koning & Hartman. “Klanten willen geen losse producten meer afnemen, maar kiezen liever voor gemak en willen kwalitatief goedwerkende oplossingen.”

Wifi as a Service

Onder andere ICT- en telecomorganisaties zijn daarom steeds meer geïnteresseerd in het aanbieden van Wifi as a Service. Het wiel opnieuw uitvinden is niet nodig: partners van Koning en Hartman liften mee op het succes van hun dienst en kunnen deze ook aanbieden aan eigen klanten. Verder krijgen zij praktische hulp en ondersteuning van kennisexperts, bijvoorbeeld bij de verkoop van de dienst. En ook marketingondersteuning en duidelijke rapportages zijn inbegrepen zo meldt het bedrijf.

Salescyclus

Wouters: “Met dit partnerprogramma bieden we een strategische aanvulling op het portfolio van bijvoorbeeld ICT- en telecomorganisaties. Het zorgt ervoor dat een partner direct aan de slag kan met ondersteuning tijdens de hele salescyclus; van productkennis en marketing tot nazorg. Daarvan profiteert uiteindelijk de klant. Die kan rekenen op  technisch hoogwaardige support, centraal beheer en vooral: een perfect werkend netwerk.”

Bekijk op de link meer informatie over het Businesspartner Programma 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!