Redactie - 05 oktober 2017

Scale Computing: drastische vereenvoudiging van zakelijke en ICT-processen

Scale Computing: drastische vereenvoudiging van zakelijke en ICT-processen image

Scale Computing is een bedrijf dat zich voor de volle honderd procent op het distributiekanaal richt. Partners en resellers staan centraal bij alles wat het doet. Scale Computing streeft ernaar om de afname van zijn hyperconverged oplossing HC3 binnen de regio te bevorderen en is voortdurend op zoek naar innovatieve partners die niet bang zijn voor verandering.

De geavanceerde hyperconverged technologie van Scale Computing dringt de complexiteit van virtualisatie drastisch terug. Dankzij deze vereenvoudiging kunnen organisaties hun complete ICT-infrastructuur effectiever beheren. Een volledig geïntegreerd cluster combineert opslagbronnen, virtualisatietechnologie en high availability tot één beheervriendelijk platform waarvan de schaal naar wens kan worden aangepast (single node-configuratie). Dit maakt een einde aan overprovisioning en de noodzaak om vooruit te betalen voor het geschatte bronverbruik.

Storage

De technologie van Scale Computing is ontwikkeld met het oog op eenvoud. Hierdoor zijn er geen kostbare expertise, certificering en training vereist. Organisaties kunnen daardoor overstappen op een hyperconverged omgeving zonder zich zorgen te hoeven maken over het ICT-beheer. En omdat er geen externe opslagcapaciteit of een licentie voor virtualisatiesoftware hoeft te worden aangeschaft, vallen de aanloopkosten tot 75 procent lager uit. Dit biedt klanten de vrijheid om hun focus op belangrijker ICT-vraagstukken te richten, zoals de beveiliging en bedrijfsapplicaties.

De Scale Partner Community vormt de pijler van het duurzame succes van Scale Computing en zijn partners. Dit programma biedt partners toegang tot training, marketingmateriaal en verkoopondersteuning. Dit bevordert hun bedrijfsgroei en draagt bij aan een substantiële return on investment zo beweert Scale Computing.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!