Dell Boomi lanceert Integration Accelerator voor Workday en Microsoft Active Directory
03-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Dell Boomi lanceert Integration Accelerator voor Workday en Microsoft Active Directory

Dell Boomi, leverancier van software voor cloudintegratie en workflowautomatisering voor The Connected Business, lanceert de Integration Accelerator voor Workday en Microsoft Active Directory. Boomi is een Workday Connect Partner en deze integratie verbindt Workday Human Capital Management (HCM) met Microsoft Active Directory voor het stroomlijnen van processen voor het binnenhalen, inwerken en faciliteren van medewerkers en voor personeelsmanagement.

Workday HCM is een zelfstandig systeem waarmee organisaties besluitvormingsprocessen kunnen verkorten, transparantie van de operatie vergroten, zich kunnen voorbereiden op personele veranderingen en effectieve teams kunnen opbouwen. Dankzij de Integration Accelerator voor Workday en Microsoft Active Directory kunnen organisaties bij het aantreden van nieuwe medewerkers automatisch de toegang regelen tot relevante applicaties en bedrijfsgegevens.

Handmatige provisioning-werkzaamheden elimineren

“Boomi maakt de applicatie-integratie sneller en makkelijker voor meer dan 6.200 organisaties wereldwijd, ook voor onze klanten die al integreren met Workday”, zegt Max van Eeghen, director EMEA sales en business development bij Dell Boomi. “We zijn een Workday Connect Partner en dat betekent dat Workday voor onze klanten een nog soepelere en flexibelere manier van ‘onboarden’ mogelijk maakt. Veel handmatige provisioning-werkzaamheden zijn nu geschrapt en het hele veranderproces voor medewerkers wordt veel efficiënter.”

Marcello Damiani, chief digital officer van Moderna Therapeutics uit Cambridge, Massachusetts (VS), wist op de waarde van Dell Boomie voor bedrijven die Workday HCM gebruiken als kerncomponent in hun digitale business. Damiani: “Voor ons is de Integration Accelerator voor Workday en Microsoft Active Directory zeer waardevol omdat we daarmee in staat zijn onze personeelsprocessen efficiënt te stroomlijnen en we tegelijk de administratieve taken voor onboarding en provisioning kunnen minimaliseren terwijl we als bedrijf aan het groeien zijn.”

Workday Rising

Dell Boomi is een ‘signature sponsor’ van Workday Rising, de jaarlijkse Workday bijeenkomst voor klanten, prospects, partners en medewerkers waar Workday laat zien hoe het organisaties helpt om hun groeidoelstellingen te bereiken en zich voor te bereiden op de toekomst. Workday Rising wordt gehouden van 9-12 oktober in Chicago (VS) en van 14-16 november in Barcelona (Spanje).

Terug naar nieuws overzicht
Cloud