Clevir introduceert Launchpad 365

04-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Clevir introduceert Launchpad 365

Clevir, een start-up van Pink Elephant, lanceert Launchpad 365. Launchpad 365 is een nieuwe workspace gebaseerd op Microsoft Azure en een add-on voor Office 365 die zowel Saas als legacy applicaties integreert.

Launchpad 365 is platformonafhankelijk. De klant kan met twee muisklikken een eigen omgeving uitrollen vanaf Launchpad 365. Ook kan de Workspace op de eigen omgeving van de klant geplaatst worden. Launchpad 365 is white-label, zodat het dashboard volledig aangepast kan worden aan de huisstijl van de klant.

Centraal beheerdashboard

De workspace biedt beheerders een centrale plaats waar zij applicaties en gebruikers kunnen beheren. Door middel van logging legt men vast welke gebruiker op welk moment een applicatie gebruikt. Dit helpt de eindgebruiker bij het GDPR beleid (General Data Protection Regulation).

De eindgebruiker heeft met Launchpad 365 via één dashboard toegang tot al zijn functionaliteiten. Met behulp van Clevir AutomATION (provisioning) maakt de eindgebruiker in twee handelingen een compleet organisatiedashboard en is de autorisatie geregeld (Single-Sign-On). Via de geïntegreerde App-Directory kunnen de beheerder of de eindgebruiker apps aan- of juist uitzetten.

Live-tiles

Door middel van live-tiles publiceert Launchpad 365 de benodigde informatie voor de eindgebruiker in de workspace. De gebruiker krijgt een cockpit waarin direct zijn ongelezen e-mails, afspraken van de dag, recent gebruikte bestanden en taken zichtbaar zijn. Een embedded functionaliteit zorgt ook voor directe toegang tot het eigen CRM, HRM of andere systemen. Het is mogelijk uiteenlopende platformen te integreren in Launchpad 365.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud