Dell Boomi voegt Boomi Flow toe aan zijn cloudintegratieplatform

05-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Dell Boomi voegt Boomi Flow toe aan zijn cloudintegratieplatform

Dell Boomi (Boomi) kondigt de uitbreiding aan van de functionaliteiten van zijn geïntegreerde platform met Boomi Flow. Dit is een nieuw geïntroduceerde ‘low-code’ development oplossing om workflow-applicaties te bouwen en in te zetten. Boomi Flow sluit aan bij de centrale cloudintegratietechnologie van Boomi die de basis vormt van het geïntegreerde cloudplatform van het bedrijf, waarin data, applicaties en businessprocessen samenkomen om organisaties slimmer en sneller te laten werken.

Boomi Flow is mede gebaseerd op de technologie van softwareleverancier ManyWho uit San Francisco, die eerder dit jaar door Boomi is overgenomen. Boomi Flow helpt organisaties om eenvoudig workflows te bouwen die businessprocessen stroomlijnen, zoals het proces van bestellen tot afrekenen, inkoop, onboarding van medewerkers, casemanagement en het accorderen van kredietlimieten. Boomi Flow biedt organisaties mogelijkheden om de productiviteit te verhogen, verantwoording te borgen en zowel de interne samenwerking als de samenwerking met klanten en partners te verbeteren. Zo bouwen organisaties aan ‘The Connected Business’ om de digitale transformatie te versterken.

Snel businessapplicaties creëren

Ontwikkelaars gebruiken de low-code omgeving van Boomi Flow om snel businessapplicaties te kunnen creëren die mensen, processen en systemen bij elkaar brengen of die processen automatisch uitvoeren binnen vooraf vastgestelde parameters. Boomi Flow ondersteunt organisaties bij het stroomlijnen van de volledige personeelscyclus – van werving, referentiecontrole, binnenhalen, training, promotie en andere functiewijzigingen tot en met uitdiensttreding.

“Met Boomi Flow maken we de integratiecyclus compleet: klanten kunnen alles met elkaar verbinden en overal aan de slag gaan”, zegt Max van Eeghen (foto), director EMEA sales en business development bij Dell Boomi. Van Eeghen merkt op dat de iPaaS-klanten (Integration Platform as a Service) van Boomi veel interesse tonen in de manier waarop Boomi Flow de mogelijkheden om applicaties en databronnen te verbinden versterkt en vergroot.

Afrox Healthcare

Afrox Healthcare is de divisie van Linde Healthcare (onderdeel van de van oorsprong Duitse wereldwijd opererende The Linde Group) voor zuidelijk Afrika. Afrox Healthcare heeft Boomi Flow gebruikt om snel een mobiele app te bouwen voor het stroomlijnen van de volledige processen voor medische zorg en patiëntbezoeken van verpleegkundigen. Met een ontwikkeltijd van slechts acht weken maakt de app verbinding met zowel SAP als Salesforce en zorgt die ervoor dat verpleegkundigen belangrijke data kunnen invoeren en opvragen om de zorgverlening te verbeteren.

“Dankzij Boomi Flow konden we snel, zonder omwegen en met nauwelijks codeerwerk een mobiele app bouwen die zowel online als offline werkt – belangrijk voor de plekken waar geen 3G en WiFi zijn”, zegt Joseph Ramashala, Hoofd van Afrox Healthcare. Ramashala wijst op de integratie met de SAP- en Salesforce-systemen van het bedrijf, de data- en bestandsveiligheid van de app en het feit dat de app identitymanagement ook mobiel beschikbaar maakt.

Workflow-automatisering met applicatie-integratie combineren

Met Boomi Flow combineert Boomi workflow-automatisering met applicatie-integratie in één geïntegreerd cloudplatform. De Boomi iPaaS-technologie werkt samen met Boomi Flow om de data die belangrijk zijn voor de businessprocessen te verplaatsen, te beheren en beheersen. De synergie tussen Boomi Flow en iPaaS biedt organisaties een compleet instrumentarium aan workflow- en datamanagementfuncties die zich uitstrekt over meerdere interne en externe stakeholders en over cloud en on-premise applicaties. Organisaties kunnen de technologie benutten om zowel simpele als geavanceerde processen te creëren en te beheren en de business efficiënter te runnen.

Boomi Flow sluit daarnaast aan bij Boomi’s aanbod in Master Data Management (MDM), API Management en EDI (electronic data interchange) voor aanvullende functionaliteiten. Zo kan Boomi MDM in verschillende applicaties controleren of er dubbele bestanden in een workflow zitten en die markeren. Boomi API Management biedt organisaties de mogelijkheid om verbindingen te bouwen tussen systemen, zoals tussen legacy mainframes en mobiele apps, om die klaar te maken voor data-uitwisseling en workflowautomatisering.

Terug naar nieuws overzicht
Software