Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
05-10-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Connect to Innovate van SAP en VNSG in beeld (video)

SAP en de VNSG organiseerden met succes het Connect to Innovate event in NBC Nieuwegein. Er werden boeiende cases en projecten getoond zoals over SAP S4 / HANA, SAP Cloud Platform, Leonardo, IoT en de SAP live Truck. De redactie van Dutch IT-channel en Executive People was erbij maakte een video verslag. Hierbij werd gesproken met Folker Lamote (Delaware), Wim Vlamynck (Projectleider Everlam), Topher White (Rainforest Connection), Ton van Dolder (The Next View), Jan-Willem van der Meere (VNSG) en Patrick van Deven (VP & MD SAP Nederland).

Connect to Innovate kan worden gezien als de integratie van het VNSG Congres, het SAP Innovation Forum en de SAP Inspiration Days. SAP en de VNSG keken tevreden terug. Dat goede gevoel kwam voor een deel door de opkomst.

Op de twee dagen kwamen er in totaal 1400 verschillende bezoekers naar het NBC in Nieuwegein. De eerste dag was daarbij vooral bedoeld voor HR, finance en procurement, de tweede dag voor sales & marketing, supply chain en studenten en start-ups.

Lees op deze link het uitgebreide verslag.

Terug naar video overzicht
Cloud