Redactie - 06 oktober 2017

Xopero wordt partner van ESET Technology Alliance

Xopero wordt partner van ESET Technology Alliance image

Xopero, een Europese leverancier van data backup-oplossingen, sluit zich aan bij de ESET Technology Alliance, het platform dat zich richt op de combinatie van complementaire IT-beveiligingsoplossingen.

Het partnerschap met Xopero geeft bestaande klanten van ESET, wereldwijde speler in IT-beveiliging, de mogelijkheid om Xopero backup- en disaster recovery toe te voegen aan hun beveiligingsstrategie. Deze oplossing gaat ongeplande downtime tegen en bespaart gebruikers kosten die met het tijdelijk offline zijn gepaard gaan, aldus ESET.

ESET Technology Alliance biedt zowel Xopero’s on-premise als cloud-oplossingen aan, evenals de serviceprovideroplossingen. De Xopero backup- en disaster recovery software biedt gegevensbescherming en migratieoplossingen voor fysieke, virtuele en hybride Windows- en Linuxomgevingen. Dit brede aanbod zorgt voor continuïteit van de bedrijfsvoering, ongeacht onderbrekingen in de IT-omgeving. 

ESET Technology Alliance is gelanceerd in 2013. Alle leden van de ESET Technology Alliance worden zorgvuldig geselecteerd om de beste bedrijfsbeveiliging aan te bieden. Meer informatie over de ESET Technology Alliance is hier te vinden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!