Uniserver rolt met Cisco en Quanza state-of-the-art netwerk uit
06-10-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Uniserver rolt met Cisco en Quanza state-of-the-art netwerk uit

Uniserver laat zich graag gelden als een innovatieve cloud infra provider. Daardoor heeft het Noord-Hollands bedrijf een innovatief netwerk gebouwd in samenwerking met Cisco en Quanza.

In Europa is Uniserver een van de eerste partijen die deze nieuwe geautomatiseerde manier om omgevingen uit te rollen gaat toepassen. Dit met behulp van het Cisco Virtual Topology System (VTS) en Infrastructure as Code (IaC) toepassingen. Met het doel om klanten verder te blijven ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige en innovatieve cloud- en bedrijfsoplossingen, werkt Uniserver nauw samen met Cisco.

Cisco Virtual Topology System 

Uniserver heeft hierbij Cisco Virtual Topology System (VTS) geïmplementeerd, een standaard-gebaseerde, open software-overlay management en provisioning systeem dat geavanceerde netwerkvoorziening voor virtuele en fysieke infrastructuren biedt. Uniserver heeft hierdoor minder tijd nodig om nieuwe diensten te implementeren met een hoge schaalbaarheid en flexibiliteit zo meldt Cisco.

"Continu innovatie en investeren in nieuwe netwerktechnologieën is essentieel om onze klanten kwaliteitsservices te bieden en de meest betrouwbare cloudinfrastructuur te bieden", aldus Chango Eersel (foto), Director Operations bij Uniserver. "Met de ondersteuning van Cisco VTS en Quanza Engineering zijn we in staat met onze geautomatiseerde datacenter netwerk  snel nieuwe diensten en oplossingen aan onze klanten en partners te bieden. "

Lees meer op deze link over het aanbod van Uniserver .

WK

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter