Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-10-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Juniper Networks belicht voordelen automatische netwerken (video)

Juniper Networks organiseerde in het Philips Stadion in Eindhoven een summit over de toekomst van netwerken. De toekomst van netwerken ligt in het Self-Driving Network aldus de Californische netwerkspecialist. Tijdens de Customer Summit toonde Juniper diverse inzichten en onderzoeksresultaten delen, innovatieve oplossingen presenteren en licht werpen op de toekomst van autonome netwerken.  De redactie van Dutch IT-channel was erbij en maakte een video reportage. Hierbij werd gesproken met Melchior Aelmans (Juniper Networks), Stefan Ideler (i3D.net), Laurence Pitt (Juniper Networks) en Steven Blees (Juniper Networks). 

Netwerk- en beveiligingsprofessionals van ICT-organisaties moeten het vaak met beperkte middelen zien te doen. Ze besteden daarom het leeuwendeel van hun tijd aan het in stand houden van de status quo. Dit maakt het moeilijk om oog te blijven houden voor nieuwe technologieën en processen die digitale transformatie mogelijk maken. De Customer Summit van Juniper Networks bood klanten hen inzicht in manieren om het aantal routinetaken terug te dringen, de risico’s te minimaliseren, de beveiliging te versterken en ruimte te bieden voor de toekomstige netwerkbehoeften door middel van automatisering.

Er werd ook ingezoomd op een aantal channel-thema’s, zoals services, partnering en de marketing outlook enwaren er technologie-updates over netwerken, cloud en security. Aan het eind van de dag werden de Channel Contribution Awards uitgereikt. 

Lees op deze link het uitgebreide interview met Melchior Aelmans.

Terug naar video overzicht