Witold Kepinski - 11 oktober 2017

Ruckus partners bieden WiFi diensten voor diverse branches

Ruckus Wireless heeft tijdens het Canalys Channels Forum in Venetië bekend gemaakt dat het bedrijf zijn partnerprogramma’s terugbrengt naar twee niveaus, om partners zo beter tegemoet te komen en te belonen. De vereenvoudigde programma’s maken het eenvoudiger goed presterende partners in kaart te brengen, wat Ruckus in staat stelt te herinvesteren in channel– en solution provider partners. Daarbij zijn volop kansen met WiFi as as Service voor verschillende branches aldus Nick Watson, Vice President EMEA bij Ruckus Wireless.

De programma’s bieden de partners daarnaast de mogelijkheid de winst te verhogen, door ze toegang te geven tot de bedrade en draadloze producten van Ruckus, verbeterde sales enablement tools en inzicht in sales leads. Als aanvulling op de succesvolle programma’s voor de horeca en meervoudige wooneenheden (Hospitality & MDU), voegt Ruckus nu ook programma’s toe voor Smart Cities, grote openbare gelegenheden en onderwijsinstellingen. Zo erkent en beloont Ruckus partners die een unieke bijdrage leveren en binnen deze segmenten meermaals succesvol met het bedrijf hebben samengewerkt, aldus Watson. Dankzij de complete bedrade/draadloze portfolio krijgen Ruckus partners de kans hun winst te verhogen wanneer ze deze producten samen verkopen. Dit is hét moment voor een partnersamenwerking met Ruckus, aldus Watson.

Smart Cities

De specialisatieprogramma's bieden partners in belangrijke verticale markten, waaronder horeca, meervoudige wooneenheden (Multi Dwelling Units of MDU’s), hoger onderwijs, Smart Cities en grote openbare gelegenheden (Large Public Venues of LPV), toegang tot complete oplossingen voor robuuste netwerken met naadloze connectiviteit dankzij bedrade en draadloze producten van Ruckus. Het brede en innovatieve productportfolio van Ruckus stelt partners in staat opkomende markten te betreden waar het normaal gesproken moeilijk is om binnen te komen. De gespecialiseerde programma's zijn beschikbaar voor de wereldwijde Elite Partners in het Ruckus Partner Programma.

Beschikbaarheid

De Smart City en LPV programma’s zijn al beschikbaar. Het vereenvoudigde partnerprogramma en het specialisatieprogramma voor onderwijsinstellingen gaan in het eerste kwartaal van 2018 van start. Channel Partners die interesse hebben in de partnerprogramma’s van Ruckus kunnen terecht op https://www.ruckuswireless.com/partners.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!