Veeam en NetApp gaan nieuwe reseller-overeenkomst aan
09-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Veeam en NetApp gaan nieuwe reseller-overeenkomst aan

Veeam Software maakt bekend dat NetApp de beschikbaarheidsoplossingen van Veeam toevoegt aan zijn wereldwijde prijslijst. Dat betekent dat NetApp-klanten nu complete Veeam- en NetApp-oplossingen direct bij NetApp en zijn resellers kunnen afnemen in één transactie.

De combinatie van de beschikbaarheidsoplossingen van Veeam en de E-series-, AltaVault-, ONTAP-, All-Flash FAS- en hybrid-cloudoplossingen van NetApp helpt organisaties bij het vereenvoudigen van het operationele IT-beheer, het verlagen van kosten en het mogelijk maken van Recovery Point en Recovery Time Objectives (RTPO™) van seconden in plaats van uren of dagen. Dat geldt voor alle applicaties en data. De overeenkomst stelt de 4.000 NetApp-resellers wereldwijd in staat om geïntegreerde NetApp/Veeam-oplossingen te leveren.

NetApp Data Fabric-ervaring verrijken

“Wij zijn enthousiast over deze uitbreiding van onze samenwerking met NetApp van productintegratie naar een volledige resellerovereenkomst, die ook de NetApp Data Fabric-oplossingen omvat", zegt Peter McKay, Co-CEO en President van Veeam. “Wij hechten sterk aan ons partner-ecosysteem. De toevoeging van Veeam aan de NetApp-prijslijst vereenvoudigt het proces voor onze partners bij het leveren van sterk gedifferentieerde oplossingen die businesstransformatie versnellen en zorgen voor hoge prestatieniveaus, efficiëntie en 24.7.365 beschikbaarheid binnen multi-cloudomgevingen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze beschikbaarheidsoplossingen de NetApp Data Fabric-ervaring van onze gezamenlijke klanten verrijken.”

Klanten kunnen gebruikmaken van NetApp Snapshots, samen met de beschikbaarheids- en herstelmogelijkheden van Veeam. NetApp Snapshots helpen bedrijven zowel dataverlies als downtime te minimaliseren. Daarnaast beschikken gebruikers over een samenhangende strategie voor databack-up, recovery en disaster recovery. Deze strategie helpt bedrijven de applicatiebeschikbaarheid, de snelheid waarmee items en virtuele machines kunnen worden hersteld en de IT-efficiëntie te vergroten

Diepe integratie

“We breiden ons partnership met veel enthousiasme uit met deze nieuwe resellerovereenkomst”, zegt Henri Richard, EVP Worldwide Field & Customer Operations van NetApp. “De diepe integratie van Veeam met ONTAP zorgt voor hogere beschikbaarheidsniveaus en vereenvoudigde IT binnen ons brede portfolio van hybrid-clouddataservices.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud