Copaco brengt video surveillance producten van Milesight op de markt

09-10-2017 | door: Wouter Hoeffnagel

Copaco brengt video surveillance producten van Milesight op de markt

Copaco voegt de video surveillance producten van Milesight toe aan haar assortiment. Met het portfolio van Milesight, dat bestaat uit oplossingen op het gebied van video surveillance, wordt het aanbod van Copaco voor deze markt verder uitgebreid.

Milesight biedt een overzichtelijk portfolio aan IP video-surveillance oplossingen. Het portfolio varieert van netwerkcamera’s en netwerk video recorders (NVR’s) tot video management software en van instapmodellen tot high-end.

Groei in de Benelux

“Met het aanstellen van Copaco als distributeur kunnen we een volgende stap zetten in de groei die wij doormaken in de Benelux”, aldus Bert Reede, vertegenwoordiger van Milesight in de Benelux. “Door het optimaal benutten van het ervaren sales team zorgen we voor een nog betere beschikbaarheid en verspreiding van de Milesight oplossingen”.

“De surveillance markt groeit hard, ook in het IT-kanaal. Copaco helpt de klant graag om in deze groeimarkt te stappen. Met het toevoegen van Milesight aan ons video surveillance assortiment zijn we in staat om de klant nog breder te voorzien in surveillance oplossingen”, aldus Marc Maas (foto), teamlead bij Copaco.

Terug naar nieuws overzicht