Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-10-2017 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Canalys Channel update met Insight VP Frank Hoekstra (video)

Frank Hoekstra, Vice President & Regional General Manager Insight Benelux, nam deel aan het onlangs gehouden Canalys Channels Forum 2017 in Venetië. Daar kwamen ruim 1000 channel partners samen om de laatste trends te bespreken en te netwerken. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel sprak met Hoekstra over de marktontwikkelingen in de channel. Daarnaast ook over de recente overname van Caase.com.

Door de overname van Microsoft cloud specialist Caase.com is Insight beter in staat om intelligente cloudoplossingen aan klanten in Nederland aan te bieden. In de nabije toekomst hoopt het bedrijf verder uit te breiden in Europa.

Caase.com helpt organisaties uit de private en publieke sector met innovaties in de cloud om de productiviteit van het personeel te verhogen en de IT-kosten te verlagen. De kwaliteiten van Caase.com vormen een krachtige aanvulling op het strategische voornemen van Insight om organisaties te helpen bij het dagelijkse beheer van de IT en Intelligent Technology Solutions te leveren aan deze organisaties, zodat de transformatie naar een steeds meer digitale omgeving soepel verloopt, aldus Hoekstra.

Terug naar video overzicht
Hardware