Cisco Partner Awards 2017 uitgereikt

11-10-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco Partner Awards 2017 uitgereikt

Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse Partner New Year´s & Awards Drinks bekend gemaakt welke Nederlandse partners de zeventien awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2017. Voor Cisco’s dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend. Bovendien leveren partners een belangrijke bijdrage aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen.

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden. Dutch IT-channel was erbij en maakte een video reportage.

Dit jaar zijn de winnaars:

Architectural Excellence: Enterprise Networking: KPN

Architectural Excellence: Collaboration: KPN

Architectural Excellence: Data Center: Vosko

Solution Innovation Partner of the Year: Axians

Service Provider Partner of the Year: BT

Meraki Partner of the Year: Simac

Cloud & Managed Services Partner of the Year: Open Line

Commercial Partner of the Year: Avit

Public Sector Partner of the Year: Telindus

Enterprise Partner of the Year: Dimension Data

Distributor of the Year: Ingram Micro

ISV Partner of the Year: IBM

Services Partner of the Year: Axians

Security Partner of the Year: Telindus

Online Partner of the Year: Centralpoint

Learning Partner of the Year: Global Knowledge

Cisco Netherlands Partner of the Year: Telindus

“Organisaties helpen met digitale uitdagingen. Van video-calling tot een complete veilige IT-infrastructuur. Dat is wat onze partners samen met ons doen. Voor organisaties die klaar willen zijn voor de digitale toekomst is het moeilijk om wegwijs te worden uit de wirwar van oplossingen. En onze partners maken dat eenvoudiger. Door middel van het recent geïntroduceerde Network Intuitive tot aan onze Sparkboards. We bedanken op deze dag onze partners en staan even stil bij de successen van afgelopen jaar. Partners die op onderscheidende manieren een bijdrage hebben geleverd aan de business van onze klanten krijgen een award”, zegt Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland.

Bekijk hier de video van de uitreiking van de Cisco Partner Awards.

Kenneth Soechit van Ingram Micro is trots. “We zijn van ver gekomen en hebben een nieuw team opgebouwd. Ons partnership met Cisco is hecht en we hebben in de tussentijd eveneens onze expertise van het partnerkanaal geoptimaliseerd. We hebben het als team gedaan en die inzet wordt ook door onze klanten gewaardeerd. En dat zie je aan onze groei. Fantastisch om te zien hoe inspanning en waardering op een avond als deze samenkomen”. 

Jeroen van Hamersveld, Managing Director van Dimension Data Nederland: “Wij zijn vereerd dat we de Enterprise Partner of the Year Award mee naar huis mogen nemen. De samenwerking met Cisco is voor ons belangrijk, en dat ons werk wederzijds gewaardeerd wordt – zoals blijkt uit deze onderscheiding –, vind ik een mooi blijk van vertrouwen.”

Marcel Joosten, E-Commerce Directeur bij Centralpoint.nl is ook trots: “Wij zijn al jarenlang gewaardeerd Cisco Premier Partner en dit is niet de eerste keer dat we een Partner Award in ontvangst mocht nemen. Eerder werden we al uitgeroepen tot ‘Cisco MKB Partner of the Year 2009’, ‘Cisco Small Business Partner of the Year 2010 Nederland’ , ‘Cisco Small Business Partner of the Year European Markets 2011’, “CiscoOnline Partner of the Year 2014.“ en “Cisco Online Partner of the Year 2016.“

"Organisaties helpen met digitale uitdagingen door een complete en veilige IT-infrastructuur te bieden. Dat is wat Open Line samen met Cisco doet. Voor organisaties die klaar willen zijn voor de digitale toekomst is het vaak moeilijk om wegwijs te worden uit de wirwar van oplossingen, wij maken dat samen eenvoudiger, techniek is slechts het middel voor Open Line om klanttevredenheid als hoger doel te bereiken”, aldus aldus een trotse Jo Verstappen, CEO van Open Line“. “Bouwden wij voorheen voor de klant meestal een ICT-oplossing die hij vaak zelf beheerde, tegenwoordig ontzorgen wij de klant door het gehele ICT-domein te beheren in een ideale mix van hybrid-, public- en private cloud toepassingen”.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter