DXC Technology neemt Logicalis SMC over
11-10-2017 | door: Witold Kepinski

DXC Technology neemt Logicalis SMC over

DXC Technology heeft een overeenkomst getekend voor de overname van Logicalis SMC. Logicalis SMC is een leverancier in Nederland van technologie-oplossingen voor servicemanagement. De combinatie van Logicalis SMC met DXC’s Fruition Partners versterkt de positie die DXC heeft als integrator van oplossingen van ServiceNow, een van de strategische partners van DXC.

Grootzakelijke klanten zijn volgens DXC Technologyin toenemende mate op zoek naar betere, snellere en meer efficiënte mogelijkheden op het vlak van servicemanagement van processen, applicaties en infrastructuur – zowel in een traditionele omgeving als in de cloud. De gecombineerde kracht van het eerder door DXC verworven Fruition Partners met Logicalis SMC vergroot naast de schaal en het bereik, ook de set aan vaardigheden en de sectorspecifieke kennis die DXC heeft in de snelgroeiende grootzakelijke software-as-a-service (SaaS) markt.
 
Logicalis SMC is opgericht in 1998 en heeft 184 medewerkers in Nederland en in het Verenigd Koninkrijk. Logicalis SMC is een partner van ServiceNow in Europa en een ServiceNow Master Solutions partner. Logicalis SMC levert ook eigen software die op het ServiceNow-platform gebouwd is.

Terug naar nieuws overzicht