GreatCircle en Blue Dynamic starten JV voor managed services
12-10-2017 | door: Witold Kepinski

GreatCircle en Blue Dynamic starten JV voor managed services

Dynamics 365/AX-specialist GreatCircle uit Nieuwegein en het Tsjechische Blue Dynamic bundelen hun krachten in een joint venture. Deze gaat onder de naam BlueCircle haar managed services diensten aanbieden in de Benelux. Beide bedrijven hebben jarenlange ervaring met het Microsoft Dynamics 365/AX platform en zijn actief in diverse branches, waaronder retail, industrie en logistieke dienstverlening.

GreatCircle en Blue Dynamic zijn beiden gespecialiseerd in branchespecifieke businesssoftware. Hierbij wordt kennis van specifieke bedrijfsprocessen vertaald in geïntegreerde oplossingen en standaardfunctionaliteit voor het aansturen van de commerciële, logistieke en financiële processen. “Via BlueCircle kunnen we onze klanten verder ontzorgen met een compleet scala aan managed services diensten voor applicatiebeheer, netwerkinfrastructuren en cloud computing.”, zegt GreatCircle-directeur Paul van Hal. Karel Pecl, van Blue Dynamic, vult aan: “Samen bieden we een breed en diep palet aan diensten waarmee bedrijven het maximale uit Microsoft Dynamics 365/AX en de cloud kunnen halen.”

In BlueCircle komt de ervaring van GreatCircle samen met die van Blue Dynamic. Beide bedrijven hebben immers veel expertise op het gebied van Microsoft Dynamics365/AX opgebouwd bij diverse retailers, industriebedrijven en logistieke dienstverleners. Onder andere retailgroep Darty, het moederbedrijf van BCC, is al jaren een tevreden klant van Blue Dynamic. Van Hal: “BlueCircle is volledig gespecialiseerd in managed services voor bedrijven die gebruikmaken van Dynamics365/ AX-bedrijfssoftware. Zo kunnen we onze dienstverlening aanvullen met 24x7 beheer en support, en retailbedrijven nog beter helpen om hun voordeel te doen met de vele mogelijkheden en innovaties van Microsoft-technologie. Innovaties die hen in staat stellen om de aanleverketen efficiënter en effectiever te laten functioneren, klanten optimale service te bieden en flexibel in te spelen op nieuwe klantwensen.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud