Witold Kepinski - 13 oktober 2017

Cisco Partner Awards 2017 in beeld

Cisco heeft tijdens zijn jaarlijkse Partner New Year´s & Awards Drinks bekend gemaakt welke Nederlandse partners de zeventien awards hebben gewonnen voor de samenwerking in Cisco’s boekjaar 2017. De redactie van Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video interview met Daan de Groot (Cisco), Edwin Kanis (Axians), Geert Degezelle (Telindus) en Kees van Kempen (Ingram Micro).

Voor Cisco’s dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met partners doorslaggevend. Bovendien leveren partners een belangrijke bijdrage aan het realiseren van Cisco’s groeidoelstellingen.

Ieder jaar reikt Cisco in Nederland awards uit aan de partners die een grote groei hebben gerealiseerd of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden. “Organisaties helpen met digitale uitdagingen. Van video-calling tot een complete veilige IT-infrastructuur. Dat is wat onze partners samen met ons doen. Voor organisaties die klaar willen zijn voor de digitale toekomst is het moeilijk om wegwijs te worden uit de wirwar van oplossingen. En onze partners maken dat eenvoudiger. Door middel van het recent geïntroduceerde Network Intuitive tot aan onze Sparkboards. We bedanken op deze dag onze partners en staan even stil bij de successen van afgelopen jaar. Partners die op onderscheidende manieren een bijdrage hebben geleverd aan de business van onze klanten krijgen een award”, zegt Daan de Groot, Sales Manager Partner Organization Cisco Nederland.

Dit jaar zijn de winnaars:

Architectural Excellence: Enterprise Networking: KPN

Architectural Excellence: Collaboration: KPN

Architectural Excellence: Data Center: Vosko

Solution Innovation Partner of the Year: Axians

Service Provider Partner of the Year: BT

Meraki Partner of the Year: Simac

Cloud & Managed Services Partner of the Year: Open Line

Commercial Partner of the Year: Avit

Public Sector Partner of the Year: Telindus

Enterprise Partner of the Year: Dimension Data

Distributor of the Year: Ingram Micro

ISV Partner of the Year: IBM

Services Partner of the Year: Axians

Security Partner of the Year: Telindus

Online Partner of the Year: Centralpoint

Learning Partner of the Year: Global Knowledge

Cisco Netherlands Partner of the Year: Telindus

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!