Redactie - 13 oktober 2017

VodafoneZiggo kantoor komt te staan in stadshart Utrecht

Het nieuwe centrale kantoor van VodafoneZiggo komt te staan in het stadshart van Utrecht. Vanaf oktober 2018 werken ruim 1400 medewerkers in het nieuwe pand in winkelcentrum Hoog Catharijne. 

Sinds de fusie van Vodafone en Ziggo was het nieuwe bedrijf op zoek naar een eigen centraal gelegen ruimte om medewerkers in samen te brengen. Werkzaamheden die nu nog verdeeld zijn over vier kantoren, verspreid over Amsterdam en Utrecht, komen straks samen in het pand tussen de Singel en het Centraal Station van Utrecht. Daarnaast bouwt VodafoneZiggo op dezelfde locatie een experience center voor zakelijke klanten, en een winkel.

Jeroen Hoencamp, CEO van VodafoneZiggo: "We zijn heel blij met deze nieuwe plek, een toplocatie die past bij ons bedrijf. Met onze merken staat VodafoneZiggo midden in de samenleving, en de klant staat daarbij centraal. Het nieuwe Hoog Catharijne ligt in het hart van de snelst groeiende stad van Nederland, en is vanwege de centrale ligging dé ontmoetingsplek voor velen. Jaarlijks lopen hier circa 26 miljoen mensen, dat zijn 26 miljoen ‘connections’ met bestaande en potentiele klanten: hoe bijzonder is dat! Met deze nieuwe locatie, die bovendien midden op de voor onze belangrijke as Amsterdam – Maastricht staat, hebben we straks een centraal gelegen ontmoetingsplaats met een kantoor, een experience center, en een winkel. Een aansprekend thuis in een dynamische en inspirerende omgeving waarbij zowel consumenten als bedrijven direct kunnen zien en ervaren wie we zijn en wat we doen. Daarom kiezen wij deze plek voor ons nieuwe centrale kantoor.”

 

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!