Redactie - 13 oktober 2017

SQS Software Quality Systems koopt Double Consulting

SQS Software Quality Systems, aanbieder van kwaliteitsborgingsdiensten voor digitale bedrijfsprocessen, kondigt aan dat zij is overeengekomen om Double Consulting, Italiaans bedrijf op het gebied van managementconsultancy (MC') over te nemen voor een bedrag van 10,5 miljoen euro. De overname wordt volledig gefinancierd met de liquide middelen van de onderneming.

Double Consulting is opgericht in 2005. Het hoofdkantoor is gevestigd in Rome (Italië) en het bedrijf is tevens gevestigd in Zwitserland. Het bedrijf, dat een breed pakket aanbiedt op het gebied van consultancy, IT-diensten en outsourcing, vult de huidige positie van SQS aan in de groeiende managementconsultancymarkt en versterkt het aanbod van SQS in de financiële diensten- en verzekeringssectoren (BFSI).

Door de dynamische structuur en de focus van Double Consulting op het ontwikkelen van effectievere methoden en innovatieve oplossingen voor zijn klanten is het bedrijf gestaag gegroeid en heeft het een sterke positie veroverd binnen BFSI in de Italiaanse markt. Over het jaar eindigend op 31 december 2016 rapporteerde Double Consulting een omzet van € 6,63 miljoen en is het bedrijf winstgevend op een niveau dat passend is voor gespecialiseerde managementconsultancy.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!