Witold Kepinski - 13 oktober 2017

ALE Rainbow Cloud Collaboration Service open voor partners

ALE Rainbow Cloud Collaboration Service open voor partners image

ALE (Alcatel-Lucent Enterprise) introduceert zijn nieuwe Alcatel-Lucent Rainbow cloudgebaseerde samenwerkingsplatform. Zakelijke partners hebben nu wereldwijd toegang tot de cloudgebaseerde samenwerkings- en communicatieplatformen van ALE. Dit maakt het partners mogelijk om nieuwe terugkerende omzet te creëren door verbeterde samenwerkingstools te leveren via de Alcatel-Lucent Enterprise Communications Platform as-a-Service (CPaaS), aldus de leverancier.

Rainbow biedt gebruikers toegang tot een collaboratief platform met functies zoals contactbeheer, aanwezigheid, chat, audio/videotelefonie en het delen van schermen en bestanden. Met het Rainbow Business Partner introductieproces kunnen partners zonder investeringen of contracten gefaseerd ervaring met de functies van Rainbow opdoen en zodoende hun eigen community, interne tests en demonstraties creëren voordat zij klanten aanmelden.

Met het nieuwe introductieproces van Rainbow hebben partners toegang tot specifieke marketingsupport, management van klantsucces en specifieke incentives die de digitale werkplektransformatie van ondernemingen ondersteunen.

Vervolgens kunnen de diensten van Rainbow als een onafhankelijke oplossing of via een hybride aanpak worden geleverd. Door bestaande telefonie-infrastructuur − ongeacht de leverancier − rechtstreeks met de nieuwe cloudgebaseerde diensten te verbinden, kunnen organisaties hardware-investeringen beschermen en ervoor zorgen dat kritieke bedrijfsprocessen tijdens de digitale transformatie van het bedrijf intact blijven en niet verstoord worden.

Daarnaast bieden de open API’s van Rainbow ontwikkelaars en partners de mogelijkheid het Rainbowplatform te gebruiken om krachtige samenwerkingstools in bedrijfstoepassingen en -processen te integreren. Het resultaat is dat bedrijfspartners de uitdagingen van hun klanten kunnen aanpakken met op maat gemaakte oplossingen die aan de specifieke behoeften van elk bedrijf voldoen.

Moussa Zaghdoud, Head of Cloud Business Unit, ALE: “Er is een doorlopende verandering in de bedrijfscommunicatie sector doordat grensoverschrijdende bedrijven samen gaan werken en grote mate personeel mobieler worden. Rainbow biedt de tools om de manier waarop teams met hun hele zakelijke community samenwerken te verbeteren. Momenteel zijn er meer dan 40 miljoen actieve gebruikers van de Alcatel-Lucent Enterprise communication solutions die nu de mogelijkheid hebben om Rainbow gemakkelijk in hun bestaande applicaties en processen te integreren − hetzij voor samenwerking binnen teams, klantgerichte dienstverlening of geautomatiseerde werkstromen. Onze partners kunnen nu profiteren van het ALE introductieprogramma dat hen helpt de enorme en snel groeiende mogelijkheden op het gebied van workstream collaboration te benutten.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!