Redactie - 17 oktober 2017

ilionx en TTS werken samen in de zorg

IT-dienstverlener ilionx en TTS (Technology To Serve), specialist in zorgdeclaratie en -registratie, gaan een samenwerking aan. De twee bedrijven gaan een koppeling aanbrengen tussen softwareoplossingen die zijn gericht op zorgcliënten: Nettie en de Care2App Suite.

Nettie helpt zorginstanties om vrijwilligers die betrokken zijn bij hun cliënten eenvoudig te bereiken. De app biedt een activiteitenoverzicht van zorgcliënten, waardoor bijvoorbeeld mantelzorgers eenvoudig kunnen zien of ze kunnen helpen of begeleiden bij bepaalde activiteiten, zoals boodschappen doen. Dankzij de samenwerking wordt Nettie nu gekoppeld aan de Care2App Suite, de declaratie- en registratiesoftware van TTS. Dankzij deze koppeling kunnen zorgdienstverleners, zorgcliënten en mantelzorgers beter en eenvoudiger met elkaar samenwerken en communiceren. In deze samenwerking is zorg-app Nettie het centrale punt in de dialoog tussen deze drie partijen, zowel rondom declaraties als mantelzorgactiviteiten en zorgconsumptie.

ilionx is exclusief partner van TTS voor regelapp Nettie, waardoor alle betrokkenen voortaan nog beter kunnen worden bediend en zorgorganisaties worden ontlast, ondersteund en ontzorgd.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!