Canalys eert succesvolle Europese resellers

15-10-2017 | door: Witold Kepinski

Canalys eert succesvolle Europese resellers

In Venetië kondigde IT-channel onderzoeksbureau Canalys de winnaars van de Candefero Channel Partner van het Jaar Awards voor de EMEA regio aan. De uitreiking vond plaats tijdens de tiende Canalys Channel Channels Forum EMEA, die meer dan 1.000 toonaangevende channel partners, distributeurs en verkopers uit bijna 40 landen in het EMEA trok. Het evenement bevat uitgebreide keynote sessies, meer dan 3.000 een-op-één meetings en een spectaculair galadiner.

Bechtle werd aangekondigd als de overkoepelende Candefero Channel Partner van het Jaar, waarin de onderneming erkend werd rond de uitmuntendheid van zijn strategie, financiële prestaties en transformatie, zo is de beoordeling van een panel van senior Canalys-analisten.

De winnaars in de andere categorieën waren:

Infotheek Group voor revenue growth.

ConXioN voor innovatie en transformatie.

K3 Nordic for cloud software.

SecureLink for cloud managed services.

Infront IT-Partner voor infrastructuurgroei.

Jordy Kool (foto), CEO Infotheek Group, winnaar van de Revenue Growth Award: "Infotheek heeft in 2017 zijn omzet aggressief gegroeid door de belangrijkste partners Scholten Awater en Centralpoint in Nederland te verwerven, met behoud van de winst. Onze propositie rond de 'cirkeleconomie' - het verkopen van nieuwe, afgedankte en gerenoveerde producten en diverse diensten - creëert nieuwe inkomstenstromen om toekomstige groei te ondersteunen."

Rik Van Herck, inkoper bij SecureLink, winnaar van de Cloud Managed Services-award: "SecureLink richt zich op het leveren van cloud- en beheerde beveiligingsdiensten. We zijn de afgelopen jaren winstgevender geworden en 60% van onze omzet komt van cloud en managed services, met meer dan 20% jaarlijkse groei (geholpen door acquisitie). SecureLink breidt zich snel uit over Europa met activiteiten in de Nordics, Benelux, DACH en het Verenigd Koninkrijk . "

Terug naar nieuws overzicht