Scality Connect voor Microsoft Azure Blob-opslag

17-10-2017 | door: Redactie

Scality Connect voor Microsoft Azure Blob-opslag

Scality, speler op het gebied van object- en cloudopslag, kondigt de directe beschikbaarheid aan van Scality Connect voor Microsoft Azure Blob-opslag. Scality Connect stelt elke applicatie die met Amazon S3 werkt in staat om Microsoft Azure Blob-opslag te ondersteunen, zonder hiervoor wijzigingen aan te brengen.

Scality Connect wordt als een staatloze container geïmplementeerd binnen een Azure-abonnement van een klant, waar het extreme scale-out-prestaties levert naast geavanceerde beveiligingsinnovaties aangezien gegevens het abonnement van de gebruiker nooit verlaten. “Bedrijven willen meerdere clouds gebruiken, maar ze willen niet per see meerdere programmeringsinterfaces ondersteunen voor hun applicaties,” zei Giorgio Regni, CTO bij Scality. “Scality Connect voor Microsoft Azure maakt het voor gebruikers met bewezen Amazon S3-applicaties mogelijk om direct te profiteren van zowel Azure Blob-opslag als Amazon S3 zonder hun applicaties op een of andere manier te wijzigen.”

Scality Connect voor Azure Blob-opslag vertaalt automatisch Amazon S3 API-aanroepen naar API-aanroepen voor Azure Blob-opslag, waardoor klanten direct Azure Blob-opslag kunnen gebruiken met hun bewezen Amazon S3-applicaties. Scality Connect voor Azure Blob-opslag slaat gegevens op in Azure-formaat zodat klanten toegang hebben tot deze gegevens met Azure-cloudservices zoals Azure Machine Learning of Microsoft Power BI-hulpmiddelensets.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage