Dell EMC Open Networking getweakt

17-10-2017 | door: Witold Kepinski

Dell EMC Open Networking getweakt

Dell EMC heeft uitbreidingen bekendgemaakt van het Open Networking-initiatief met nieuwe, infrastructuuropties, diensten en implementatiemogelijkheden om klanten te helpen de toenemende netwerkbehoeften te beheren die voortvloeien uit hun Digitale Transformatie aldus de leverancier.

De nieuwe Dell EMC S4200-ON switch is een 10 / 100GbE datacenter switching platform speciaal ontwikkeld voor inzet binnen top-to-rack (ToR) en Data Center Interconnect-toepassingen, een gebied die historisch gereserveerd is voor routing-oplossingen. 

Dell EMC biedt verder de volgende generatie 25GbE netwerken die zijn ontworpen om te voldoen aan deze voortdurend toenemende netwerken en prestatievereisten te berekenen. Dell EMC biedt twee upgradepaden die het beste passen bij de 25GbE adoptieplannen van de klant: De eerste upgradepad maakt gebruik van de nieuwe Dell EMC Networking S5048 25 / 100GbE-switch en is bedoeld voor klanten die hun huidige 10GbE-omgevingen uitbreiden. De tweede is bedoeld voor klanten die op zoek zijn naar maximale reken- en netwerkprestaties. Het combineert Dell EMC PowerEdge 14G-servers, 25GbE NICs en de onlangs geïntroduceerde S5148-switch van OS10.

Dell EMC heeft verder zijn OS10 Open Networking Enterprise Edition-software getweakt met nieuwe SmartFabric Services. SmartFabric Services is ontworpen voor private cloud, hyperconvergeerde infrastructuur- en opslagomgevingen en vereenvoudigt en automatiseert de fabricage, implementatie en beheer van datacenters.

Dell EMC biedt verder drie nieuwe software-gedefinieerde Wide Area Network (SD-WAN) Ready Nodes. Deze bieden turnkey SD-WAN-mogelijkheden met pre-validated en pre-integrated oplossingen die de Dell EMC-infrastructuur combineren met de  SD-WAN-software van Silver Peak Systems, VeloCloud Networks en Versa Networks. Deze Ready Nodes is opgericht en getest op de Dell EMC-normen, zodat klanten snel en efficiënt oplossingen en diensten voor SD-WAN kunnen implementeren.

De Dell EMC S4200-ON en S5048-ON-switches, OS10.4-software worden naar verwachting beschikbaar gesteld in het vierde kwartaal van dit jaar.

Terwijl de SD-WAN Ready Nodes met Silver Peak Systems en Versa Networks nu beschikbaar zijn met de VeloCloud Networks, wordt SD-WAN Ready Bundle verwacht in het vierde kwartaal van dit jaar.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter