Redactie - 17 oktober 2017

Digital Now!

Digital Now! image

Digitale innovaties als APIs, Blockchain, Machine Learning, Cryptocurrencies, Growth hacking en Artificial Intelligence (A.I.) krijgen steeds meer invloed in ons werk en dagelijkse leven.

Waar we op het internet worden overspoeld met informatie en artikelen over deze onderwerpen blijft de vraag: "Hoe blijf ik relevant in een snel digitaliserende wereld?" voor velen onbeantwoord. Wat zijn de belangrijkste trends om in op in te spelen? En waar start je met je digitale innovatie om als bedrijf én als werknemer relevant te blijven?

Talentontwikkelaar YSE organiseert op vrijdag 10 november het event Digital Now! om organisaties en individuen antwoord te geven op bovenstaande vragen. Het evenement, waarbij enkele digital leaders zullen spreken en er verschillende praktische workshops worden aangeboden, zal plaatsvinden vinden in Lab111 te Amsterdam.

Meer informatie over de sprekers, workshops en gratis tickets zijn te verkrijgen via https://yse.nl/digitalnow Er zijn 80 gratis tickets beschikbaar. 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!