Witold Kepinski - 19 oktober 2017

Atos introduceert Trustway Data Protection

Atos introduceert Trustway Data Protection: een nieuwe data encryptie-oplossing voor de beveiliging van vertrouwelijke data en een effectieve invulling van datasecurity om het risico van cyberaanvallen te verkleinen. Dit robuuste platform stelt bedrijven in staat om vertrouwelijke gegevens ongeacht de locatie te beveiligen, beheren en migreren, of dit nu in een virtuele, publieke, private of hybride cloud-omgeving is, aldus Atos.

Deze nieuwe oplossing combineert de Trustway Hardware Security Module (HSM) met oplossingen uit het ‘Gemalto Software Inside’ Data Protection-aanbod van Atos. Hiermee biedt zij klanten een complete end-to-end en geïntegreerde data encryptie-oplossing voor een transparante en efficiënte beveiliging van data op alle niveaus van zakelijke dataopslag, inclusief applicaties, databases, opslagsystemen en virtuele machines, met gebruikmaking van encryptie en tokens.

Trustway Data Protection stelt organisaties in staat om te voldoen aan nieuwe internationale regelgeving: de Europese General Data Protection Regulation (GDPR), de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) en de Amerikaanse Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). De oplossing is vanaf nu verkrijgbaar en compatible met de omgevingen van andere grote leveranciers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!