Witold Kepinski - 18 oktober 2017

Cisco introduceert AI-aangedreven diensten

Cisco introduceert AI-aangedreven diensten image

Cisco introduceert een reeks van AI-aangedreven diensten waarmee partners hun vaste en nieuwe klanten beter kunnen ondersteunen. Deze AI next-generation services portfolio anticipeert op IT-fouten, vermindert risico's en onderhoudskosten. De AI-gedreven diensten helpen organisaties met meer vaardigheden om hun bedrijven te transformeren voor verdere groei aldus de netwerkleverancier. 

De diensten zijn verdeeld in twee portefeuilles: Cisco Business Critical Services en Cisco High Value Services. De Business Critical Services is een portefeuille van abonnement gebaseerde diensten die capaciteitsdiensten leveren, waaronder analyses, automatisering en compliance. Dit levert meer omzet en kostenbesparingen op aldus Cisco. De portefeuille Cisco High-Value Services richt zich op technische ondersteuning, specifiek rond software, oplossingen en netwerken.

AI en Machine Learning

Chuck Robbins (foto), CEO van Cisco, meldt dat de nieuwe AI-gedreven diensten klanten helpen binnen de snelle IT-transformatie on succesvol te zijn met een juiste mix van IT-talent en -diensten. IT-knelpunten binnen de transformatie en het tekort aan IT-talent kunnen met de Cisco AI en machine learning gedreven diensten worden aangepakt. Hierbij is een cruciale rol weggelegd voor Cisco partners aldus Robbins.

Cisco versterkt zijn dienstenportfolio om haar partners te ondersteunen om klant-end-to-end oplossingen te leveren. Met Cisco Business Critical en High-Value Services kunnen partners hun relaties met klanten verdiepen en nieuwe klanten aantrekken, aldus de Cisco ceo.

WK

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!