Wouter Hoeffnagel - 21 oktober 2017

Commvault introduceert oplossing voor beheer van secundaire data op locatie

Commvault introduceert de Commvault HyperScale Appliance en Commvault HyperScale Software. Deze door de cloud ondersteunde data-infrastructuuroplossingen brengen eenvoud, flexibiliteit, veerkracht en schaalbaarheid naar het beheer van secundaire data op locatie. De nieuwe HyperScale Software-oplossingen bieden flexibele ondersteuning voor een divers scala aan bedrijfsbehoeften en -omgevingen en zijn beschikbaar in de vorm van een alles-in-één appliance of referentie-architectuur die organisaties de vrijheid biedt om gebruik te maken van hardware van een leverancier naar keuze, terwijl ze hun infrastructuur qua schaalomvang klaarstomen voor de toekomst.

De HyperScale Software-oplossingen van Commvault bieden een horizontaal schaalbare (scale-out)infrastructuur ter ondersteuning van het Commvault Data Platform en integratie met storage arrays, hypervisors, applicaties en cloud-oplossingen. Organisaties kunnen de Commvault HyperScale-functionaliteit op twee manieren inzetten: in de vorm van de Commvault HyperScale Appliance of de Commvault HyperScale Software.

Ondersteuning voor hybride IT-omgevingen

Commvault HyperScale Software biedt ondersteuning voor hybride IT-omgevingen met mogelijkheden voor het beschermen en op veilige wijze verplaatsen van workloads tussen elk type infrastructuur, met inbegrip van publieke en private clouds en omgevingen op locatie. De Commvault HyperScale-technologie maakt gebruik van een ingebouwde beheeromgeving, virtualisatiemogelijkheden en storage-technologie van Red Hat.

De Commvault HyperScale Appliance en Commvault HyperScale Software zijn ontwikkeld met het oog op de overstap van bedrijven naar secundaire opslag in het kader van hun strategische initiatieven voor zakelijke en IT-transformatie. Commvault is van mening dat circa 70% van alle bedrijfsgegevens als secundaire kopie wordt benut. De nieuwe HyperScale-oplossingen voorzien in de groeiende behoefte van organisaties aan secundaire opslag door hen een geïntegreerd en modern platform voor databescherming en gegevensbeheer te bieden dat met de cloud vergelijkbare diensten op locatie biedt.

Horizontaal schaalbare secundaire opslag

De nieuwe Commvault HyperScale Appliance is gericht op organisaties die behoefte hebben aan een alles-in-éénoplossing. Deze data-infrastructuuroplossing biedt geïntegreerde rekenkracht, opslagcapaciteit, netwerktechnologie, opslagcapaciteit, virtualisatiemogelijkheden, back-up- en herstelfuncties en mogelijkheden voor het analyseren en beheren van data gedurende de volledige levenscyclus. De appliance kan zowel in het datacenter als in de cloud kan worden ingezet. De oplossing wordt door Commvault ontwikkeld, vervaardigd en ondersteund, waardoor bedrijven tijd kunnen besparen tijdens de aanschaf, installatie en integratie van hardware, het dagelijks beheer en het update- en patch-proces.

Commvault HyperScale Appliance is daarnaast gericht op databescherming en -beheer binnen meerdere filialen en datacenters. De appliance biedt 32 tbs tot 80 tbs aan bruikbare opslagcapaciteit en horizontale schaalbaarheid tot ettelijke petabytes aan capaciteit in iedere configuratie.

Beschikbaarheid

Commvault HyperScale Software en Commvault HyperScale Appliance zijn per direct verkrijgbaar via Commvault en zijn wereldwijde netwerk van channel partners. Door deze enkelvoudige, horizontaal schaalbare infrastructuuroplossing in twee varianten aan te bieden, wil Commvault het voor partners eenvoudiger maken de oplossing te verkopen, ondersteunen en implementeren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!