Witold Kepinski - 23 oktober 2017

Juniper Networks tweakt partner programma met cloud specialisaties

Juniper Networks tweakt partner programma met cloud specialisaties image

Juniper Networks past zijn partnerprogramma begin 2018 aan met nieuwe cloud specialisaties. Dit meldt de Amerikaanse leverancier in blogbijdrage. Juniper zegt onder het motto 'the new network' mee te gaan met de laatste tech trends in de networking business.

Het Juniper Partner Advantage Programma bevat vanaf 1 janauri 2018 twee nieuwe specialisaties voor de cloud: Cloud Integrator en Cloud First . Daarnaast werkt Juniper aan marketingprogramma's en kortingen.

De twee nieuwe cloud-specialisaties helpen partners bij het aansturen van cloud en IT-adoptie. Deze Cloud Service Partner-specialisaties ondersteunen het groeiend aantal Cloud Providers in de markt.

Cloud Integrator Specialization is ontworpen om  bestaande partners te ondersteunen om hun cloud-praktijken te bouwen en hun klanten te ondersteunen bij het oplossen van privé- en cloud-oplossingen, ondersteund door een beveiligde, high performance infrastructuur. 

Cloud First Specialization is voor cloud-gebaseerde partners die hun expertise willen uitbreiden in veilige cloud-infrastructuur, samen met publieke cloud-implementaties en relaties met cloud-providers.

Lees meer in de blog.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!