LANCOM Systems opent R&D-locatie in Karlsruhe
23-10-2017 | door: Witold Kepinski

LANCOM Systems opent R&D-locatie in Karlsruhe

LANCOM Systems, een Duitse fabrikant van netwerkoplossingen voor het bedrijfsleven en de publieke sector, heeft een nieuwe R&D-locatie geopend in Karlsruhe. Op de nieuwe locatie is een 13-koppig team van ontwikkelaars actief.

De ervaren netwerk- en beveiligingsspecialisten staan onder leiding van vestigingsmanager Andreas Grosse (zie onderstaande foto) en zijn afkomstig van de beveiligingsspecialist Sophos. Zij versterken het bestaande R&D-team van LANCOM in Aken met hun expertise over WLAN-, cloud- en beveiligingsoplossingen.

De ontwikkelaars in Karlsruhe zullen hun focus met name richten op WLAN-, cloud- en beveiligingsoplossingen. Een belangrijke taak voor het nieuwe team is om het ontwikkelingstempo van de LANCOM Management Cloud en de daarmee verbonden technologieën op te voeren. De LANCOM Management Cloud is ’s werelds eerste oplossing voor hypergeïntegreerd netwerkbeheer op basis van de nieuwste cloud- en SDN-technologie. De LMC biedt een centraal platform waarmee organisaties de inrichting en het beheer van complete netwerken (SD-WAN, SD-LAN, SD-WLAN) in hoge mate kunnen automatiseren.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware