Redactie - 23 oktober 2017

Adobe komt met updates voor Creative Cloud aanbod

Adobe heeft een flink aantal updates in Creative Cloud onthuld, waaronder vier gloednieuwe toepassingen; Adobe XD CC voor experience design, Adobe Dimension CC voor het omzetten van 2D naar 3D composities en Adobe Character Animator CC voor 2D animaties.

Daarnaast introduceerde Adobe eenl nieuwe cloud-based fotografiedienst, Adobe Photoshop Lightroom CC. Verder kondigde Adobe feature updates aan voor haar bekendste applicaties waaronder Photoshop CC, InDesign CC, Illustrator CC en Premiere Pro CC, en doorlopende uitbreidingen van de Adobe Stock service.

Al deze updates omvatten mogelijkheden die worden ondersteund door Adobe Sensei, het kunstmatige intelligentieplatform van Adobe. Het zijn de nieuwste innovaties van Adobe om moderne en creatieve professionals en enthousiastelingen te ondersteunen, ongeacht hun manier van werken. Van het snel groeiende systeem van mobile-first toepassingen tot de recente toevoeging van branding premiumfuncties aan Adobe Spark. Adobe bouwt aan een reeks oplossingen voor alle soorten creatieve projecten.

Als onderdeel van deze Creative Cloud-release blijft Adobe kunstmatige intelligentiemogelijkheden in het gehele systeem van toepassingen en diensten integreren door middel van Adobe Sensei, het kunstmatige intelligentie en machine-learning platform van Adobe. Sensei-aangedreven functies zorgen ervoor dat creatieven veel sneller van concept naar oplevering kunnen en brengt de kracht van geavanceerde technologie en deep-learning om het creatieve proces te versnellen.

Voor een uitgebreid overzicht van de nieuwste Creative Cloud-innovaties, klik hier

Prijzen en beschikbaarheid

Updates voor desktop software van Creative Cloud zijn nu beschikbaar, inclusief abonnementen voor individuen, studenten, teams, onderwijsinstellingen, overheidsinstanties en bedrijven. De mobiele apps van Adobe zijn vanaf nu beschikbaar in de Apple App Store en Google Play Store.  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!