Copaco wordt Commvault Service Provider Aggregator

Copaco wordt Commvault Service Provider Aggregator

23-10-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Copaco wordt Commvault Service Provider Aggregator

Copaco is aangesteld als Commvault Service Provider Aggregator. Hiermee breidt Copaco haar bestaande pakket van clouddiensten verder uit met de service provider diensten van Commvault.

Copaco is verheugd haar klanten een nieuwe mogelijkheid te bieden om hun bestaande pakket van clouddiensten verder uit te breiden met de service provider diensten van Commvault. Met de aanstelling als Service Provider Aggregator, kunnen partners van Copaco nu eenvoudig starten met de bouw van cloudgerichte managed service oplossingen, zoals:

Remote Backup as a service (RBaaS), om de back-ups of de on-premise workloads te managen;

Disaster Recovery as a Service (DRaaS), om de infrastructuur van de service provider te gebruiken als een doel voor het herstel van vm’s;

Infrastructure as a service (IaaS), waarbij workloads van de eindgebruikers op de infrastructuur van de service provider worden uitgevoerd;

Migration as a Service (MaaS), om te kunnen assisteren bij het verplaatsen van on-premise virtuele machines naar het datacenter van de service provider.

Bianca van Engeland, Business Director Software Solutions bij Copaco: “Wij zijn trots het Service Provider programma van Commvault aan ons portfolio toe te voegen. Business partners kunnen bij ons niet alleen de software oplossingen van Commvault afnemen, maar onze technische consultants kunnen ook support bieden bij implementaties en trainingen. Dit maakt Commvault zeer interessant voor partners, die niet altijd over de tijd en middelen beschikken om deze kennis te bemachtigen.”

Rens Koopman, Country Manager Benelux bij Commvault: “In de ontwikkeling die Commvault doormaakt, is Copaco een betrouwbare partner die met ons meegroeit. Wij willen onze oplossingen in de breedte kunnen aanbieden, wat mogelijk is dankzij het uitgebreide netwerk van Copaco. Wij versterken elkaar: ons portfolio sluit optimaal aan bij het portfolio van Copaco en voor Commvault is het de perfecte ondersteuning van het partnernetwerk. Als Commvault Service Provider Aggregator zal Copaco een zeer positieve bijdrage leveren in het uitdragen van de Commvault Service Provider propositie met allianties zoals Microsoft Azure en Office 365. Wij kijken dan ook uit naar een positieve samenwerking.”

Terug naar nieuws overzicht