Witold Kepinski - 24 oktober 2017

Jeroen Leijsten behaalt als derde trainer in Benelux belangrijke VEEAM certificering

Jeroen Leijsten behaalt als derde trainer in Benelux belangrijke VEEAM certificering image

Jeroen Leijsten, solution specialist bij Ictivity, heeft certificering voor training van VEEAM behaald. Naast het VMCE-examen heeft hij ook een training gegeven aan een delegatie technische auditors van VEEAM. Hierdoor heeft Leijsten ook bewezen dat hij over de juiste kennis beschikt om training te geven op alle VEEAM-producten. Leijsten is de derde trainer in de Benelux die dit examen behaald heeft.

Leijsten is als solution specialist verantwoordelijk voor de architectuur van storage, back-up en virtualisatie-projecten. De ervaring die hij de afgelopen jaren opdeed zorgen ervoor dat er tijdens zijn trainingen veel tips uit de praktijk aan bod komen.
Ictivity is vorig jaar door Veeam benoemd tot VEEAM Accredited Service Partner (VASP).

Het VASP-partnerprogramma selecteert partners, system integrators en IT consultants met de juiste technische know-how om waardevolle en betrouwbare diensten te leveren rond het Veeam-portfolio. Ictivity is de tweede VASP-partner in Nederland en daarnaast de enige partner die zowel voor VMware vSphere als Microsoft Hyper-V platformen adviesdiensten en ondersteuning mag leveren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!